Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krizmona

drodzy palacy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość krizmona

zbiera mnie na wynioty gdy widze jak palicie papierosy przed sniadaniem!!!!!!!!!!!!! zatruwajac zycie nie palacym, palac w miejscach publicznych!!!!! JAK WAM NIE WSTYD?????????

Gość Inosencja
ja palę 30-40 fajek dziennie i nic nikomu do tego :) Przed śniadaniem również :)

Gość krizmona
A NIECH TO SZLAK!!!!!!!!!!!!!!! trzeba nie niec wechu zeby stac w otoczeniu tych co pala affuj

Gość krizmona
jak ja nie cierpie palacych w moim towarzystwie

Gość zaja.pl
i ja sie wtrace mi tam palecze nie przeszkadzaja gdy pala jakies ze 3 metry odemnie

twoj temat jest bardzo oklepany i niemodny.wyprowadz sie do anglii,tam od 1 lipca nie wolno palic w miejscach publicznych,takich jak kluby,dyskoteki,miejsca pracy.moze tam ci bedzie sie podobac.a to ile palimy przed sniadaniem,nie twoja sprawa,ja uwielbiam papieroska z dobra kawusia..a ten kto dba o higiene osobista nie capi jak papieros,wiem,bo sama pale i nikt mi jeszcze nie zwrocil uwagi,ze smierdze

Gość Inosencja
w kawiarniach, restauracjach itd są wydzielone miejsca dla palących więc nie widzę problemu.

Popieram boginię Jak kobieta dba o siebie to nie ma prawa śmierdziec, nawet gdy dużo pali. Znam to z autopsji

Gość krizmona
nic mi do tego.......masz racje ale i tak zbiera mnie na wymioty gdy widze 16latki palace te swinstwo na przestankach w kiblach szkolnych no az mnie ......................szlak trafia

Gość Inosencja
jej, ludzie chyba nie mają swojego życia :) Najlepsze jak się oburzają widząc palącą babke w ciąży albo z dzieckiem w wózku. Co was to obchodzi ???!!!!!!!!!!!

Gość zaja.pl
chodzace kominy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość krizmona
toz jak ma sie z mozgu sitko to i w ciazy sie pali a potem radza sie nidorozwoje

akurat widok palącej kobiety w ciąży mnie wnerwia Młoda zdrowa kobieta niech sobie pali ile chce, ale mając dziecko w brzuchu powinna się o nie troszczyć a nie dodatkowo zatruwać. Żonka nałgowa palaczka jak tylko się dowiedziała o ciązy rzuciła w dwa dni, a nawet gdyby nie rzuciła to ja bym ją do tego zmusił

Gość krizmona
widac ze mezczyzna z ciebie

Gość krizmona
z misia gogo

Gość mam paląca kolezanke
którą pali u siebie w domku to jest okropne bo dom jest przesiąknięty tytoniem, dymem pomimo że się wietrzy pomieszczenie...jej ubrania też są przesiąknięte tym wstrętnym zapachem...to jest straszne ona chyba tego nie czuje...kiedyś pożyczyłam jej spodnie dosłownie na 2 dni jak oddała całe śmierdziały nie wiem czy prała czy nie, ale nawet gdyby to i tak by śmierdziały bo pali w domu a zapach się rozchodzi

Gość krizmona
palacze!!!!!!!!!!zal mi was

Gość emuuuuulka
a zauważylyście,że palące alkoholiczki z patologicznych domów rodzą po 9 zdrowych dzieci ?:) a te dbające o siebie starają się latami i po 40-tce zostaje im wlaśnie adoptować takie dziecko? Co ma być to będzie i żadne palenie nie ma nic do tego. Moja ciocia w ciązy pierwszej i drugiej palila normalnie jak zawsze po 20 fajek i ma dwie zdrowe śliczne dziewczyny.

to nie jest powód do dumy papierosy sa dla ludzi, ale nie dla kobiet w ciąży

Gość eh... dlaczego...
bez przesady. Ktoś palący nalogowo nie zrezygnuje tak z dnia na dzień. Nic się nie stanie jak kobieta w ciąży wypali kilka dzinnie. Zresztą to ich sprawa, nie nam decydować.

jak kobieta jest w ciąży to naszczęście zazwyczaj jej sie poprostu odechciewa. Jeśli chodzi o palenie w ciąży to tak naprawde szkodliwoś polega na ograniczonym dostępie płodu do tlenu. Jesli płód jest mały (do trzech miesięcy) to palenie nie stanowi problemu gdy zapotrzebowanie płodu na tlen jest bardzo małe, najgroźniejsze jest palenie po 6 miesiącu ciąży. Wtedy dziecko potzrbuje dużo tlenu do rozwoju mózgu i mięśnie. Dlatego o ile palenie w wczesnej fazie jest dopuszczalne o tyle w póxniejszej powinno byc absolutnie zakazane. To nie moje dywagazje tylko treść podręczników dla lekarzy, ginekologów

Gość eh... dlaczego...
No cóż... to sprawa tych kobiet. One będą potem wychowywaly chore dzieci jak coś się stanie.

Gość ha ha ha...
w Kanadzie a szczegolnie w Ontario nie wolno palic w miejscach publicznych juz chyba z 6 lat.Na poczatku byly rozne awanturki,ludzie byli za i przeciw.....nic to jednak nie dalo,nie wolno i juz:P Ostatnio nawet ukarano studenta/$300/ za palenie w budce przystanku autobusowego:P

Gość marzena1111111
palcie palcie,a potem rak płuc......i do piachu

Gość krizmona
jak palicie to z dala od niepalacych a nia wyziewy wasze docieraja do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!i truja nam zycie

Gość Rosalinda Pacheco
Krizmona masz jakiś problem ze sobą ? Gdzie tak ci przeszkadzają palący? Jeździsz z nimi samochodem ? Przelatuje ci dym w kawiarni z części dla palących? O co chodzi ? A może z nudów zalożylaś taki beznadziejny temat i bredzisz od rzeczy ?

Gość krizmona
bredze bo brak mi czystego powietrza!!!!!!!!!!!!!do cholery jasnej!!!!!!!!!!!!!!!!!