Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krizmona

drodzy palacy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mąz palącej
kirmzona czy jak ci tam żyj i pozwól żyć innym Sam nie palę ale mam wspaniały związek z palącą kobietą Ty nie musisz się wiązać z palaczem, nikt ci nie każe pewnie jesteś samotna i szlag scię trafa że inne mimio że palą to są szczęliwie , ładne i kochane a ty nie

Gość krizmona
przystanek autobusowy szkolny kibel dom kiedy najdzie cholota zwana kolegami mego brata ojciec wieczny palacz nalogowy sasiadki 15 latki z papierosem w gebie i wiele wielw wiecej

Gość krizmona
a tu jeddnak sie mylisz mam faceta i cale szczescie nie palacego fajek

Gość zaja.pl
ja nie pale i moi znajomi w moim towarzystwie tez nie pala bo bym morde obila...............

Gość Rosalinda Pacheco
przystanek autobusowy POLECAM ZAKUPIĆ SAMOCHÓD. NIE BĘDZIESZ WIĘCEJ WDYCHAĆ NA PRZYSTANKACH... A KORZYSTAJĄCY Z KOMUNIKACJI MIEJSKIEJ NIESTETY MUSZĄ SIĘ DOSTOSOWAĆ DO INNYCH. TO MIEJSCE NIE JEST TYLKO TWOJE. szkolny kibel JUŻ WIADOMO ILE MASZ LAT :) dom kiedy najdzie cholota zwana kolegami mego brata KUP SWOJE MIESZKANIE I WTEDY DECYDUJ KTO W NIM PALI A KTO NIE. ojciec wieczny palacz nalogowy POWTARZAM - ZARÓB NA SWOJE MIESZKANIE. sasiadki 15 latki z papierosem w gebie i wiele wielw wiecej A TO CO ROBI KTOŚ TO JUŻ NIE TWOJA SPRAWA.

Gość krizmona
powiedziala co wiedziala

Gość odczep się od palaczy
mądralo:P palę, bo chcę!!!