Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BOLI BOL

CZY DEPILACJA DLUGICH WLOSOW BOLI BARDZIEJ?

Polecane posty

Gość BOLI BOL
moze jakas powazna wypowiedz?

Gość chodzi o depilator

nie boli wcale bardziej i najlepiej jak sa dluzsze bo wtedy sa dokladnie wyrwane,jak sa za ktotkie to depilator je po prostu urywa a nie wyrywa i za kilka dni znow masz klujace nogi,dla mnie na poczatku bol depilacji byl nioeznosny,a teraz jestem tak uodpüorniona ze nie boli prawie wcale

moze byc tylko takie zludne wrazenie ze boli bardziej,bo wyrywane sa wszystkie wloski, a przy krotszych wlosach usuwana jest tylko czesc z nich a reszta tylko urywana tuz przy skorze

Gość ale pisze zeby
przed depilacja depilatorem je skrocic przeciez!

Gość u mnie na instrukcji
do depilatora pisze o wlosach o dlugosci 2-5 mm czyli krociutkich bardz

jak chcesz to sie do instrukcji stosuj,ale nie zdziw sie za kilka dni jak znow bedziesz miala malutkie wloski ,sluchaj instrukcji,Twoja sprawa,w mojej tez tak pisalo,depiluje wlosy juz 3 lata,wiec chyba jakies doswiadczenie juz mam

Gość u mnie na instrukcji
nie nie, ja wlasnie depiluje dluzsze tylko kiedys kosmetyczka mi ppowiedziala ze im wlos dluzszy tym boli bardziej

no to ta kosmetyczka za bardzo pojecia nie ma,uwierz ze im wlos dluzszy tym lepiej,bo masz gwarancje ze pesteki z depilatora dobrze go uchwyca i wyrwa a jak jest za krotki to pociagna i urwa tuz przy skorze

Gość ale o bol chodzi

Gość Lena 333
Pomocy! Mam ogromny problem z nogami. Mam same krosty, a potem blizny. Zastanawiam się nad depilacją laserową, ale nie wiem na jaki laser się zdecydować. Słyszałyście coś o laserze Palomar Vectus, znalazłam o nim trochę informacji http://depilacja-laserowa.torun.pl. Czy to prawda?

Gość TrustMe 24
Polecam naturalne metody Od kilku lat stawiam na pastę cukrową. Nie mam żadnych problemów z wrastającymi włoskami i bliznami. Z samego początku kupowałam gotową pastę, ale taka domowa jest jeszcze lepsza. Jak chcesz trochę informacji to poczytaj http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Mother 29
Moja przyjaciółka zdecydowała się na depilację laserem, jak dobrze pamiętam, to był to właśnie Palomar Vectus. Jest mega zadowolona. Wcale nie musiała robić wielu zabiegów. Było w sumie bezbolesne. To jest najnowocześniejszy laser. Laser ma czytnik, który dostosowuje moc do typu skóry.

Gość Ewix 44
Moja koleżanka poszła na depilację laserem, o ile zapamiętałam, to wybrała laser Palomar Vectus . Jest ogromnie zaskoczona. Osobiście też byłam zachwycona efektem. Już po pierwszym zabiegu widać było jak skuteczny to laser. To była najlepsza decyzja. Nie uskarżała się na ból. Spektakularny efekt. Jeśli nie wiecie czy warto wybrać depilację laserową, to każdemu mówię - tak warto. www.kor.com.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-depilacja-woskiem