Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tinka17

czy wasza waga wam odpowiada??

Polecane posty

witam kobietki :) czy jesteście zadowolone ze swojej wagi?? a może chcecie schudnąć?? ja mam 160 i 52 kg i przyznam że troche by mi sie przydało zrzucić co nieco . a wy co myślicie??? piszcie swoje uwagi

Gość rozmaryn
ja mam 1.74 i 60kg, nie mam zamiaru nic zmieniać w sobie :)

Gość egteet
Ja jestem zadowolona choć przy moim typie budowy mogłabym zrzucić ze dwa kilogramy. Mogłabym odchudzanie zastąpić też jakimiś ćwiczeniami na mięśnie brzucha ale mi się nie chce. Mam 161 cm, ważę 47 kg.

Gość moja waga mi nie odpowiada
mówię do niej codziennie, zagaduję, a ona nic :( niekulturalna jakaś

Gość 1357245924
Hehe, gud dżołk.

Gość ehessee
moja waga jak lawo sie domyslic (w koncu forum o dietach) mi NIE ODPOWIADA mam 169/62 i wiem, ze to dla mnie o 5 - 6kg. za duzo :(

Gość kakakaj
Waga mi odpowiada, jeno gniotą mnie kości. Ja nie wiem, jak można chodzić takim chudym. Ja się bez przerwy o wszystko obgniatam, a ma materac to musiałam położyć dwa koce, bo mnie sprężyny gniotły. Mówię poważnie. 58/172, tak jakoś mi się schudło, ale wcale szkieletem nie jestem, daleko mi, dzisiaj kupiłam w sklepie nr 40, bo do 38 nie weszłam. No więc ja współczuje takim naprawdę skóra i kości. Zawsze miałam swoją warstwę ochronną i szczerze mówiąc lepiej się z tym czułam. Nie mówię, że wyglądałam lepiej - teraz mam super figurę, ale było mi po prostu wygodniej. :(

Gość 789654123
mi nie zabarodzo odpowiada moja waga. mam 164 wzrostu i waze 53. chcialabym zebybyka 49/50 kg . Od jutra zabieram sie za swoja wage

Gość ja tez ma 160 cm.
tyle ze waze 61 kg. kiedys wazylam 52 i uwazalam ze powinnam wazyc 48-50. teraz do tego daze. choc i 52 by mi wystarczylo a nawet i 55.

Gość Odchudzająca...
177cm , 63kg...nie odpowiada mi:/ Wolałabym mniej o jakieś 7kg. Ale jestem na diecie SB drugi dzien, czekam na efekty:)

ja tez sie musze za siebie wziąść.źle sie czuje w swojej skórze z obecną wagą. a co myślicie o czerwonej herbacie?? daje jekieś efekty??

Gość Odchudzająca...
Pomaga w diecie,ale bez cukru.Wątpie czy można schudnąć od samej herbaty.

a czy według was na śniadanie kromka chleba z pomidorem, jabłoko , banan to dużo???

Gość mary.....
155 cm wzrostu 45 kilo..waga ok ale uda nie za bardzo