Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nineq

CUDA NA ZAPARCIA I NA CELLULITIS

Polecane posty

Gość Nineq
No to pisalam, ze to reklama podjezdza... poza tym nawet masaz wykonany sama dlonia jest skuteczny o ile jest intensywny i wykonywany regularnie i konsekwentnie. :)

Gość brennaaa
Nineq, a czy jest jakas roznica, miedzy polknieciem łyzki ziarenek, a zalaniem jej wrzatkiem i wypiciem?

Gość Nineq
Tak:) juz o tym pisalam. Takie zaparzone sa zrodlem blonnika i sa trawione, a takie polkniete w calosci po prostu czyszcza jelita i sa wydalane w calosci, poniewaz enzymy czlowieka nie sa w stanie przetrawic lupki na ziarenkach:)

Gość dziekil a jeszcze
mam jeszcze jedno pytanie.. osoba odchudzajaca sie, majaca problemy z zaparciami powinna lepiej pic zaparzone, czy polykac w calosci? jak myslisz ?:)

Gość Nineq
nie wiem:) sproboj sama jak ci bedzie lepiej:)

Gość Nineq
uppppppppp

Gość eksperymentka
swietny temat ja dorzuce na zaparcia nasiona babki plesznika, ktore maja analogiczne dzialanie do siemienia i moga byc stosowane nawet u niemowlat a na cellulit polecam dorzucic oczyszczanie organizmu- pooczyszczac najwazniejsze organy, dodac do tego joge, masaze i po paru miesiacach bedzie wspaniale

Gość podnoszeeeeee

Gość Nineq
no i setka przekroczona:) zapraszam na topik:)

Gość laura8885
mam takie pytanko co do mieszanki z folia, gdzie mozna kupic te olejki eteryczne?

Gość Nineq
w sklepach ze zdrowa zywnoscia, albo w zielarskich, czasem tez w aptekach lub lepszych kwiaciarniach. Tylko uwazaj, zeby to byl 100% olejek eteryczny a nie kompozycja zapachowa. Tylko naturalne olejki nadaja sie do kontaktu ze skora:)

Gość Nineq
Up? Tylko czy jest sens? Nikt tu nie chce pisac i ciagle powstaja podobne tematy:(

to moze ja cosik napisze :D opowiem wam swoja historie :P majac w wakacje duuuuuuzo wolnego czasu postanowilam,ze pozbede sie cellulitisu, plan wcielilam w zycie. walcze z nim 1,5 miesiaca i.... efekty sa ale nie jakies porazajace (fakt, jezeli sie z tym nic nierobilo przez X czasu to nie ma co liczyc na jakies cuda). callulitis zmniejszyl sie, jest mniej widoczny. co robie? cwicze, staram sie pic duzo wody, kupilasm sobie seria eveline (smaruje sie serum na wieczor i co drugi dzien masaz+ pelling), zmienilam nawyki zywieniowe. i jade na occie jablkowym (podobno rozbija tłuszcz), wiec zobaczymy :)

Gość tumtum
Nineq nie koncz tylko trzeba przyciagnac jakims tematem np...podobalo mi sie z tymi przepisami , a moze cos z gotowaniem ??? [oczywiscie dietetyczne]

Gość tumtum
;) przepraszam

Gość Nineq
za co przepraszasz? :)

Gość tumtum
slaba jeszcze jestem w komputerze ale mysle ze fajnie by bylo gdyby troche tych przepisow by sie znalazlo nie chce nikomu narzucac w topiku jakie maja byc tematy i dlatego Cie przeprosilam

Gość Nineq
Tumtum narzucaj, z tego co widze to male tu zaineteresowanie jest:( a ja tylko pomoc chcialam;p

:) temat swietny ja kawy uzywam od jakiegos miesiaca i efekty sa a prawde widoczne,juz niedlugo i moze wszystko zginie:) codo tego postu z masazerem, to jestem przykladem ze takie domowe sposoby dzialaja, a o tych roznistych kremach i innych cudach slyszalam tyle samo dobrych opinii co zlych(ze dzialaja i ze nie) a masazer mozna kupic wszedzie nawet w avonie:) co do tego simienia, to mam je gryzc jak chce sie pozbyc cholesterolu??dobrze zrozumialam:)

Gość Nineq
Na temat cholesterolu sie nie wypoewiem, bo nie jestem pewna:) musisz poszukac w necie:)

Heja, a czy spozywanie codziniennie przed snem wg twojego przepisu siemienia lnianego pomaga w odchudzaniu? Zzauwazylas u siebie Nineq jakis spadek wagi po jego stosowaniu? Oczywiscie nie mysle o jakiejs powalającej roznicy.

Gość Nineq
Ja tez jestem:) to siemie nie ma za zadanie dzialac odchudzajaco, tylko na zaparcia. Utrata wagi moze wynikac tylko z oproznienia jelit:)