Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiapelasia

naderwane ścięgno

Polecane posty

Gość kasiapelasia

jak dlugo regeneruje sie naderwane sciegno? naciagnelam sobie jakies sciegno w grzbietowej czesci stopy i juz 2 tydzien mnie pobolewa tzn jest juz duzo lepiej niz w zeszlym tygodniu opuchlizna prawie zeszla ale jeszcze czasami mnie pobolewa zwlaszcza rano przy niektorych ruchach stopa

Gość maje
a ja chyba sobie nogę skręciłam:( BOLIIIIIIIIIIIIIII

Gość mela . D
Eh , ty to nie masz tak źle . Ja złamałam sobie piątą kosć śródstopia i do tego lekarz powiedział że mam ponaciągane i ponadrywane ścięgna . :/ Powiedział że do normalnego stanu powróci po 2 miesiącach [ musze dodać że gips miałam 2 tyg . i kość się zagoiła ] Nie mogę nawet chodzić i będzie tak jeszcze przez tydzień , a co do tego kiedy twoja stopa wyzdrowieje to sama wywnioskuj ;D

Gość malczus
Witam,30kwietnia miałam wypadek zerwalam całkowicie dwa scięgna palców środkowego i wskazującego,oraz uszkodziłam kolejny (prawa ręka )dodam iż jestem z Krakowa.W10 min byłam na Wrocławskiej na pogotowiu,tam przez 2 godziny dwóch lekarzy ortopeda i ogólny szyli m i palce i łapali ścięgna pod miejscowym znieczuleniem dloni(nic nie czułam 16 szwów. Mówili że najważniejsze to złapanie ścięgien do godziny od uszkodzenia.Za dwa dni wypłakałam termin u profesora Bonczara,który zalecił założenie aparatu Kleinerta który również zalecali lekarze na pogotowiu.Kupiłam aparat 450 zl ale to istna rewelacja dzieki niemu juz po kilku dniach rozciagana sciegien widze niesamowita różnice ,poruszam palcami każdego dnia więcej mam ćwiczyć co godzinę.

Gość malczus

Gość malczus2

Gość malczus2