Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

okres dziś mam...

Polecane posty

jestem męzczyzną i nie przechodzę tego strasznego okresu ale i tak Ci współczuję. Mam nadzieję, że znajdzie sie coś co ukoi Twój ból. Trzymam kciuki, żeby dolegliwości się zmniejszyły Tobie a najlepiej aby znikły

Gość mis kolabor
Bylo zajsc w ciaze to bys nie miala.

ja tez mam dzis okres i jestem w pracy oblewają mnie poty i jeszcze mam jasną spódnice i zerkam co chwile czy nie mam plamy strasznie sie stresuje

Gość UFO-ludek
krejzol to facet na 100% inaczej byłaby krejzolka :D

Gość UFO-ludek
Andrzej ty też???

Gość
to feromony jednej kobiety wplywaja na hormony drugiej i w ten sposob wyrownuja im sie cykle. w ten sposob zalatwilam juz dwie kobiety i mialy pretensje ze dostaly okres za wczesnie :P

do onk 3 aha. Trzymaj się ! życzę Ci aby czas ,,po pracy\" był przyjemny a czy jak się ma okres to np. boli brzuch ? co jest najgorsze w okresie dla Ciebie ? przepraszam, że o to pytam..oczywiście możesz nie odpowiedac a...czy zdradzisz mi swe imię :) ?

Gość
a i zapomnialam dodac ze tez mam dzisiaj okres :O😭 a moglo byc wczoraj tak pieknie.. :P

Gość
spadaj zboczku zbierac wyrzucone ciuszki :O🖐️

Sławku oj boli boli brzuch w ogóle czlowiek taki rozbity chodzi oczy podkążone sińce pod oczami brzuch i piersi bolą moje imie? Magda

Bardzo lubie jak sie do mnie ktos zwraca Madziu dziekuję Ci Sławku bardzo Tobie też życze miłego dnia

ojej! co za mila niespodzianka:) stworzylam ten topic, a sobie poszlam za chwile bo nikt nie pisal, ja przychdoze a tu ile osob!!!! :) slawomir.samotny - jak sprawdziles?:D

brzuch boli, chce sie spac, nic sie nie chce, ja mam tak ze w czerwone dni jadlabym i jadla tylko slodycze:) no i nastepna landrynka wedruje do moich rozkosznych usteczek... :)

oj wlasnie powiedzialam rodzicom zeby mi chipsy kupili... a dzis robie z siostra oikantna pizze... landrynka... :P