Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasienka2391

nie wiem jak to napisac .. prosze o pomoc

Polecane posty

prosze was dziewczyny o pomoc... ide po wakacjach do liceum i nie dostalm sie do zadnej szkoly ktora wybralam i musze teraz do jutra zaniesc do tych szkol ODWOLANIE zeby mnie przyjeli... ale ja nie wiem kompletnie jak sie to pisze...prosze pomuzcie bo mam coraz mniej czasu PROSZE!!!

Może jeszcze napisać całość za ciebie i przesłać ci na maila? :O Sama powinnaś najlepiej wiedzieć jak to napisać. Jak nie umiesz dwóch- trzech zdań sklecić to może do zawodówki się zgłoś? :O

latwo ci mowic .... ja naprawde nie wiem jak to kompletnie wyglada i jak sie to pisze... nigdy wczesniej nie widzialam ODWOLANIA wiec czego masz do mnie pretensje :( ja tylko prosze o pomoc:(

Gość a skad wiesz ze się nie dost
ałas, skoro wyniki przyjec beda podawane dopiero 2 lipca :O Poza tym z tego co wiem daje się trzy szkoły do wyboru od najlepszej do tej z niwygorowanym poziomem i jest szansa i to spota, ze sie dostaniesz to szkoły ktora podałas w wyborze......?!!!

wyniki byly dzisiaj czy dostalam sie do szkol i do jakiej sie dostalam....ale niestesty ja do zadnej i teraz musze napisac odwolanie do 1 z trzech ktore wybralam :( prosze pomuzcie

google.pl - odwołanie od decyzji administracyjnej (bo takowa to powinna byc) Zwracam sie z uprzejma prosba o ponowne rozpatrzenie moje podania o przyjecie mnie do .... Prosbe swoja motywuje tym, ze (i tu piszesz jakies bzdury, ze ci zalezy, zeby ci nie zamykali drogi na studia, ze masz zainteresownia odpowiednie do profilu klasy itd) W zwiazku z powyzszym prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Z powazaniem, XYZ Poza tym zawsze mozesz liczyc, ze sie zwolnia miejsca

aha, jest jeszcze jedna opcja, jak cie nie orzyjma z dodatkowej rekrutacji. powinnas dostac decyzje administracyjna o nieprzyjeciu do szkoly. sprawdz w jakim terminie powinnas ja dostac (chyba 14 lub 30 dni). jak nie dostaniesz to piszesz odwolanie, powolujesz sie na artykuly, ze nie dostalas decyzji a MUSISZ ja dostac. wted musze cie przyjac bo mozesz podac ich do sadu. aha, jak piszesz teraz odwolanie, ze ce nie przyjeli to termin skaldania takowych to cos 7-14 dni (raczej 7). sprawdz

Gość no przeciez juz masz
:O