Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona ameryką

Wróciłam z USA... nareszcie!

Polecane posty

Gość zawiedziona ameryką

Wiecie o co mnie Amerykanie najczęściej pytali?? O to czy w Polsce mamy samochody, sklepy. Czy nie głodujemy o suchym chlebie. Czy w ogóle mamy lato, czy tylko cały czas śnieg i mróz. Jak im powiedziałam, że mam w domu Internet i satelitarkę to zrobili wielkie oczy: "Niemożliwe?! Ty to musisz być tam chyba jakąś bogaczką?!". W ogóle nie wiedzieli że w Iraku jest jakieś Polskie wojsko, które walczy za ich dupy... Na koniec, gdy rozmawialiśmy o II wojnie światowej, powiedzieli: "No gdyby nie Ameryka, to was już by nie było! Żyjecie tylko dzięki nam!"... Ręce opadają.

a ja sie zastanawiam gdzie ty bylas bo mnie nikt nie pyta czy mamy samochody, internet, lato, czy glodujemy. jedyne z czym sie spotkalam to jak narzekalam ze zimno to sie mnie pytali : a w Polsce nie jest zimniej? to tlumaczylam ze zimniej ale bez takich wiatrow i wilgotnosci wiec nie czuje sie mrozu az tak. tak wiec pytam sie: gdzies ty znalazla takich ludzi?

Gość zawiedziona ameryką
W Teksasie...

ok. nie bylam w Teksasie, ale i tak jestem w szoku ze ludzie Ci takie pytania zadawali. ja sie z takimi jeszcze nie spotkalam

Gość go1234
z dziwnymi amerykaninami sie spotkalas

Gość ale wy jestescie naiwni od raz
smierdzi marna prowokacja :-0