Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nampula

dobry telefon + mp3

Polecane posty

Gość nampula

zna ktos fajny telefon z odtwarzaczem dla glupiutkiej kobietki? thx:)

Gość madagaskarPP
se k750i

Jak chcesz telefon z DOBRYM odtwarzaczem mp3 to jednak polecam Sony Ericcsony ... np. k750i, a z tych typowych z naciskiem na słuchanie muzyki to np. w800i, albo w810i. Wszystkie trzy mają do tego aparat 2mpx - w przypadku w810i zdjęcia nawet w dużym zbliżeniu wychodzą bardzo dobrej jakości. Jeśli zależy Ci na dobrym dźwięku, raczej nie polecam nokii - miałam już kilka nokii symbianowskich z odtwarzaczem mp3 i żadna mnie nie zadowalała. Niezależnie, czy będzie to N70, 6630, 3650, N-Gage QD, czy może coś nowszego, dźwięk nie jest tak rewelacyjny jak w Sony Ericcsonach. Teraz wyszła N70, 6630, N73 i chyba N80 music edition, ale z żadną jeszcze nie miałam do czynienia więc się nie wypowiem. Z tańszych telefonów z mp3 polecam siemesa sx1 - jakość dźwięku szokująco dobra, a cena na allegro waha się średnio od 350 do 500zł.

Wracając do nokii, napisałam, że żadna mnie nie zadowalała. Oczywiście chodzi mi o jakość dźwięku, bo pod każdym innym względem te telefony są dla mnie pierwszerzędne :)

ja mam N70 jest swietna. ma duzo bajerów a mp3 ... dzwiek jest dobry:) naprawde. to jest drogi telefon bo ja w salonie kupilam za ponad 700zł a na allegro tez od 600-700

Wiem, że jest świetna, ale akurat pod względem dźwięku SE jest lepszy (tak samo pod względem aparatu, mimo, że w810 ma 2mpx i N70 tak samo). Autorka topicu zasugerowała, że ma być to telefon w miarę prosty, bez jakichś wyjątkowych udogodnień. N70 jest telefonem opartym o platformę Symbian, zakładam, że szkoda kupować telefon naprawdę multimedialny tylko do słuchania mp3, z reguły możliwości takiego telefonu mogą naprawdę wykorzystać pasjonaci, nie ma więc sensu płacić tyle siana za coś, czego możliwości będzie się zużywało w 10% ...

Gość polecam se w 850 i
sama posiadam taki i jestem z niego bardzo zadowolona.typowy kobiecy telefon

Gość kryśka25
ja mam samsunga i bylam zdziwiona jakoscia muzyki w glosniku. chyba tak dobry jak w sonyericsonie, na pewno lepszy niz w nokii

Gość mergi
Tak, teraz wychodzi nowy Samsung f300 z wbudowanym odtwarzaczem mptrojek na plecach - z jednej strony telefon, z drugiej odtwarzacz. to dopiero pomysl!

Gość agavka
Ooo dają go jako nagrodę w konkursie na GG! Trzeba ustawiać opis taki jak podają i wtedy biere się udział w losowaniu:D

Gość alicja_w_kc
mowia o nim tez w radiu GG ...telefon beyonce!

Gość Miyako
Jak to telefon Beyonce? Ona takiego uzywa naprawde czy tylko zagrala w reklamie?

Gość Elfirka28
Reklama swoja droga, ale widzialam na Plotku.pl zdjecie jej, na ktorym widac jak uzywa tego fonu http://www.plotek.pl/plotek/1,78648,4189348.html

Gość Elfirka28
Link sie popsul, tam nie powinno byc spacji:/