Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nati-ja

co zrobić?

Polecane posty

cześc wszystkim piszę tu na tym forum bo może będziecie w stanie mi doradzić co mam zrobić ? siedem lat temu wyprowadziłam sie od rodziców i od mojego \"byłego\"już męża z mieszkania moich rodziców a raczej --mojej babci.Mój były mąż ożenił sie ponownie i jego żona została zameldowana w tamtym mieszkaniu.Do dnia dzisiejszego tam mieszkają -moja mama,tata, moja babcia i mój były mąż z żoną i dzieckiem(mieszkanie wszak jest bardzo duże). Mój problem polega na tym ,że ostatnio dowiedziałam sie ,ze mieszkanie to jest zadłużone i juz najprawdopodobniej wszyscy z tego mieszkania wylądują na bruku!!! Ale dowiedziałam się równiez ,ze jest szansa wykupić to mieszkanie za niewielkie pieniądze--tylko-trzeba splacic zadłużenie i juz staję sie właścicielem !!co byście poradzili --co zrobić --zapłacić i wykupić i mieć duże mieszkanie --ja mam tróję dzieci -ale wykupując mam jeszcze lokatorów!!!!!Czy jest jakaś szansza ,zebyć wymeldować mojego byłego męża z żona (no bo przeciez nie płacą juz od przeszło 2 lat za mieszkanie)??:) Z rodzicami mogłabym?jeszcze jakoś mieszkać ale z byłym mężem?to już raczej nierealne?!!no nie co o tym sądzicie?doradżcie bo sie wacham z decyzją

Gość skomplikowna sprawa
:o

wydaje mi się, ze musisz ty zapewnić im jakieś lokum, (przeprowadzka na twoje miejsce zamieszkania) o ile się zgodza na tą zaminę. Wówczas możesz wykupić.