Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

zamieszanie z pielęgniarkami zaczyna się robić ŻAŁOSNE!

Polecane posty

mam ich dość. dlaczego one sa takie puste. dlaczego daja im jesc? nie chca opuscic kancelarii. Oni chca aby premier przyszedl do kancelari na rozmowe. to komu do choelry zalezy na rozmowie!? premier to premier pielegniarki to puste idiotki! niech dadza im proszek nasenny niech je wyniose.. palat lachy z nich :|

Gość stuknij się czymś w głowę
a tak w ogóle, to jakiś "wczorajszy" jesteś...

Gość wehehe
Żałosne są dwie rzeczy: ich pensje i tacy debile jak ty.Wejdź jeszcze do dupy swojemu Jarusiowi on to podobno lubi..... bez wazeliny of kors

Gość przegrana22
1700?chyba w burdelu :o

wypraszam sobie. jestem kobieta. one sa starsznie puste i wiem, ze rzad im nie da zadnych podwyzek :)

Gość wehehe
1700 brutto? Wiesz ile to jest na łapę? Wychowaj za to dzieci.... Piszę to notabene będąc facetem. Kolesie twojego jarusia, cżesto bez studiów, za pierdzenie w stołki w radach nadzorczych kasują po 20 - 30 tauzenów.

polska jest straszna. a wy jeszcze gorsi. pielegniarki niedostana ani grosza. jakby dostali to za moment przyszliby gornicy, nauczyciele i inni robotnicy. nie sprzeczajcie sie ze mna, mam lepsze info niz wy. bo ktos ode mnie z rodziny siedzial z tymi pilegniarkami 24h

Gość wehehe
Nie muszą dostawać - wystarczy prosty dil: niech siostry zamienią się z pensjami na pensje bandytów z rządu i sejmu. i gra gitara.

licz sie ze slowami, mała. pielegniarki nie maja nawet mgr moze zdaly mature i moze i nie. a Posłowie Senatorzy Ministrowie Premier sa wyksztalceni (nie wszysycy podkreslam) i są mgr profesorami i innymi. i zalsuguja na duze pieniedze a nie puste pielegniarki ktore uczyly sie moze w sumie 14lat

Gość dobre sobie
Jasne, one nie zarabiaja jakiś kokosów. Te 1700 to dostają na rękę. Moze to nie jest jakaś rewelacjka, ale bez przesady. Wiecie w czym jest problem? Wie to każdy, kto choć trochę poleżał w szpitalu. Ile płaciliście siostrzyczce za opiekę "dodatkową". Norma w szpitalu: Proszę, tu są czekoaldki (z wkładką 200-600 złotych) i niech siostra spojrzy, czy mojemu mężowi, synkowi, dziadkowi niczego nie brakuje. Albo: tu zostawiam pieniażki (500 złotych) i jakby mama chciała jogurt to proszę jej kupić. A teraz wszystko się zmieniło. Chodzą plotki, ze podsłuchy w szpitalach, jeden w kajdankach wyprowadzony, drugi w areszcie, no i blady starch, że dodatkowe źródło dochodów się sypie. Kurcze, ja nie jestem zwolenniczką kaczki, a wręcz przeciwnie. Jestem zwykłą realistką.

Gość wehehe
Chuj z takimi wykształconymi. Babcie klozetowe mają więcej rozumu i nie pierdolą tak bez sensu po telewizjach.

Ogólnie rzecz ujmująć żałosny to jesteś Ty i Twoje wypowiedzi, którymi się kompromitujesz. Mgr prof. zasługują na duże pieniądze... co Ty z przedszkola wczesniej wyszedłeś czy co

Gość Malo zarabiajacy duzo pracujac
Czy 1700zł to mało ! ! ! ! Ludzie zarabiaja po 600-800zł i zyja. Dajcie sobie na luz

Gość klempałosia
Brawo pielęgniarki, pełen szacunek dla ich determinacji. One powinny zarabiać więcej, bo ciężko pracują. A wiele z nich ma magistrów.

Gość wehehe
Ja leżałem nieraz i jakoś nie płaciłem .Są i wśród nich parapetówy i kurwy zwykłe, nie zaprzeczam. Ale to niczym nie tłumaczy tych śmirdzieli z rządu.

Eee no bez jaj ... a skąd wiesz, że nie mają magistra ??? Patrzyłaś im w papiery czy co ??? Ja znam wiele pielęgniarek które pokończyły szkoły pielęgniarskie, a teraz zasuwają na studia pomostowe ... Nie wspomne o młodych pielęgniarkach, które mają dwadzieścia pare lat ... one pokończyły studia pialęgniarskie i na pewno mają magistra !!!

Gość drogi ło matko świnta
kup se okulary. Nei zauważyłeś, jak krejzol napisała, że jest Kobietą, a ty się do niej zwracasz jak do faceta.

pielegniarki nic nie robia tylko sie obijaja. na palcach u jednej reki mozna wymienic pielgniarki ktore sa mile w stosunku do pacjentow. wszytskie takie obrydle. robia wszytsko z łaską. chcecie zeby wiecej zarabialy? ok. zapalc wiekszy podatek. zadowolony? nie oceniam ludzi po tytulach.

drogi ło matko świnta ---> widzę, że dużo masz do powiedzenia w tej sprawie. Tylko pogratulować. A dlaczego Ty się do mnie zwracasz jak do faceta to nie wiem, ale to akurat w tej dyskusji nie na znaczenia.. no ale Ty tak tego nie zrozumiesz.

Gość wehehe
Pierdolisz jak giertych. A podatków wyższych nie trzeba płacić wystarczy zabrać to co budżet marnuje na biurokratów, ipeen, armię i oczywiście zbrodniarzy watykańskich czyli kler katolicki (ok. 6 mld zetów rocznie). nara frajerze wydymany.

Gość eeeee nie
krejzola W Y P I E R D A L A J nie chcemy cie tu!!!

Gość kurnachatka
ale ty pierniczysz trzy po trzy, nie chce mie się już bronić pielęgniarek i tak Ci nie przegadam:O

Gość ja bym tam opodatkowal ...
KOŚCIÓŁ ... i proszę, żeby mocherki zostawiły mnie wspokoju !!! Mało jest księży, którzy za ślub, pogrzeb, chrzest nic nie biorą ... niby daję się co łaska ... ale to możemy wsadzić sobie między bajki ... Przykładowo w mojej parafii: chrzest - 200 zł ślub - 600 zł pogrzeb - 500 zł

Gość ania777
Tak wszystkim trzeba teraz ukrócić i dać pielęgniarkom. Ludzie urzędnicy, żołnierze itd. też mają dzieci, wydatki i też muszą życ.