Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest tak to

głupio mi że jestem dziewicą

Polecane posty

nie wie czego chce... wzmaga sie u niej kompleks ksiezniczki.. udaje mila i wogole a swoje mysli i kombinuje.. ludzie mowili jej ze jest obludna.. w koncu nie wytrzymalem i powiedzialem ze cos w tym jest..

Gość Struclaaaaa
Upierdliwa?? Mniej zdolna do kompromisu?? Po 20?? A facet?? Faceci są niestety zasze upierdliwi i mniej zdolni do kopmromisu... Zresztą jak to ma się do sexu?? Chyba nie wiesz o czym mowisz. Znawca kobiet się znalazł.

mnie raczej nikt nie \"posądza\" o dziewictwo haha bo co rusz dostaje jakies niemoralne propozycje..a to przykre jak cię kwalifikuja jako łatwa mimo że taka nie jestem... nie przejmuj sie dziewczyno że jestes dziewca w takim wieku...nie ty pierwsza i nie ostatnia:)

Gość Struclaaaaa
Piszesz o jednej kobiecie widzę. A wszystkie takie nie są. Widać bardzo cię zraniła.

to sie ma tak do seksu ze skoro jest dziewica to znaczy ze nie ma za duzo doswiadczenia w zwiazkach i zyciu z partnerem..

Gość Struclaaaaa
bo takie doświadczenie to się ma od urodzenia

Gość Struclaaaaa
Zresztą do tego doswiadczenia nie potrzeba tylko miłość i chęć bycia razem. Przecież nie na doswiadczeniu się opiera związek. A chyba nawet lepiej bez doświadczenia nie ma wtedy porównywania.

Gość a ja stracilam przed 20stka
i sie bardzo ciesze ze dopiero wtedy i z chlopakiem ktorego kocham, a nie z pierwszym lepszym, faceci lubią dupić się z każda odrazu a jak przyjdzie do poważnego związku to się cieszą ze jednak ta ich jest dziewicą i oni są pierwsi, więc nie spiesz sie i czekaj na tego jedynego

Gość Struclaaaaa
Związek kończy się z końcem miłości, bez miosci nie ma związku

Gość Struclaaaaa
zresztą tego nie wiecz czy miłosć nie tra wiecznie widocznie jeszcze nie spotkałeś tej prawdziwej miłosći

Gość dziewica 23-letnia
Karmię bezdomne koty, czyli już źle ze mną :O:O

to znaczy ze jestem realista.. jakie zachodza reakcje chemiczne w ciele.. dzialania hormonow.. przesledzilem co na temat tego zjawiska filozofia i psychologia.. no i trwa te 3-4 lata.. po czym nastepuje kryzys..

Gość ale się ciekawych rzeczy można
ale się ciekawych rzeczy można dowiedzieć :)