Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pare odpowiedzi

odpowiedzcie mi szczerze na pytanka, prosze..

Polecane posty

Gość pare odpowiedzi

Hej :) robie ankeite i potrzebne mi są odpowiedzi na pare pytań... miałabym wieelką prośbe. Odpowiedzielibyście w dwuch, trzech zdaniach na pytanka... Z podaniem imienia (niekoniecznie prawdziwe:P) i wieku... byłabym dzięczna. Oto pytania : 1. Czy wakacje oznaczają dla ciebie odpoczynek od wszystkiego, nawet od Boga? 2. Czy będąc (gdzieś tam) starasz się dawać świadectwo o Jezusie Chrystusie? 3. Czy robisz to nawet wtedy gdy wiesz że zostaniesz wyśmiany? 4. Gdzie szukasz sił, aby móc świadczyć? 5. Czy czujesz potrzebę przeżywania wakacji razem z Bogiem z góry Wielgachne dzięki!!!!

Gość eeeee nie
1. od Boga odpoczynek mam zawsze. 2. nie staram sie! 3. nie zostane wysmiany bo nie rozmawiam o tym ;) 4. gdzie swiadczyc? :o 5. nie czuje Boga w ogole starczy? :o

Gość pare odpowiedzi
na wyjeździe swiadczyć i moze troche bardziej rozwinięte :P

Gość eeeee nie
nie mam ochoty bo w Boga nie wierze ;)

Gość pare odpowiedzi
aha. Dobrze:P A to imię i wiek:P?

Gość Joanna niezalogowana
1. nie 2. nie 3. nie, bo patrz pkt 2 4. nie szukam 5. nie Imię Genowefa, wiek 25 lat, przy czym wiek jest prawdziwy;)

Gość eeeee nie
22 lat imie mało wazne ;)

Gość
:D:D juz takie pierdoly mnie smiesza :O kiepsko , oj kiepsko ze mna :O:O😭

Gość gh567
1. Czy wakacje oznaczają dla ciebie odpoczynek od wszystkiego, nawet od Boga? nie.... 2. Czy będąc (gdzieś tam) starasz się dawać świadectwo o Jezusie Chrystusie? nie za bardzo... 3. Czy robisz to nawet wtedy gdy wiesz że zostaniesz wyśmiany? nie dotyczy 4. Gdzie szukasz sił, aby móc świadczyć? w sobie 5. Czy czujesz potrzebę przeżywania wakacji razem z Bogiem no czemu nie

Gość klastr
1. Czy wakacje oznaczają dla ciebie odpoczynek od wszystkiego, nawet od Boga? Odpoczynek tak, w miarę mozliwości - czytaj urlop. Ale od Boga nigdy. Ostatnio na nowo odkryłam wiarę. 2. Czy będąc (gdzieś tam) starasz się dawać świadectwo o Jezusie Chrystusie? Zależy jakie swiadectwo. Jeśli czynami to staram się, ale bardzo czesto mi to nie wychodzi :(. 3. Czy robisz to nawet wtedy gdy wiesz że zostaniesz wyśmiany? Kiedyś różnie się zachowywałam, byłam nawet można powiedzieć tchórzem, bo w towarzystwie ludzi niewierzących - bałam się przyznać do wiary. Dzisiaj mam wiecej odwagi. Dzisiaj trzeba odwagi bycia wierzącym. Ludzie potrafią być podli i okrutni, no i właściwie nie licząc sie też z cudzymi uczuciami - obrażaja. 4. Gdzie szukasz sił, aby móc świadczyć? Kościół,modlitwa,poradniki, mądre książki, encykliki, nauczanie Jana Pawła II, ale również mój chłopak- partner, który wierzy. Kiedyś odeszłam od Boga bardzo daleko...min. bedąc z kimś kto nie wierzył. Czułam jednak pustkę - mimo szybkiego, 'lightowego' pełnego zabawy zycia. Mój obecny chłopak również daje mi siły. To fantastyczne, że o Bogu moge rozmawiac z nim otwarcie, że możemy wspólnie szaleć po klubach - ale też czasem wspólnie zatopić sie w modlitwie. 5. Czy czujesz potrzebę przeżywania wakacji razem z Bogiem Tak, teraz bez Boga nie wyobrażam sobie życia. Każdą chwilę ta właśnie wiara mi ubigaca.

Gość akurde
Dzięki :*

Gość do fanatyczki
moja droga naucz sie pisac,dwoch piszemy przez o z kreska,a co zakladasz sekte na wakacje i zbierasz ludzi do popelniania glupoty??Uwazaj bo zaraz zglosze topic do usuniecia