Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietta2323

obrzydza mnie i wkurza ononizujacy się facet!

Polecane posty

Gość kobietta2323

jak np kocha się ze mną i nagle zaczyna sobie pomagać ręką...To okropne a słyszałam że niektóre kobiety lubia ten widok...Mnie wtedy bierze obrzydzenie i nie moge na niego patrzec...A wy..lubicie ten widok

Gość erotoman-amator
większośc kobiet to lubi, a szczególnie lubia patrzec jak facet sie spuszcza tylko nie wiem dlaczego?

Gość mnie to nie przeszkadza

Gość ciągnij
fuj

Gość ech...mm
mojemu raz sie to dopiero zdarzyło to byla wyjatkowa sytuacja, wacek mu juz oklapl troche , ja chcialam jeszcze...no...troche bylo problemu wiec pomagal sobie raczką...

Gość ja też sięęęę
przytym czuje jakoś dziwnie...nie kreci mnie to nawet troche tez drazni

Gość dlaczego i dlaczego
a wy nie lubicie jak kobiecie jest przyjemnie? i patrzeć na nią jak jest jej przyjemnie?

ja to lubie,sama tez tak przy nim robie,a wogole to jestesmy zmuszeni do sex telefonu co jakis czas,bo jest daleko ode mnie i baaaaaaaaaardzo mnie i jego to kreci jak robimy sobie dobrze i słyszymy sie w słuchawce :)

Gość bułka paryska
a mnie to podnieca - chciałabym przyjsc raz do domu i go na tym nakryc... wtedy bym na niego wskoczyła i byśmy se pojeździli :D

Gość Nie nawidzeeeeeeee
wkur..wia mnie to na maska.....coś mi w tym nie leży to takie żałosne....że sam sobie..........ech trudno to opisac al eteż mnie tro wkurza

Gość Nie nawidzeeeeeeee
dla mnie to jakoś uwłacza godnosci faceta że tak sam....

Gość Nie nawidzeeeeeeee
nie...ja sobie nie robie tak nigdy.....az tak zdesperowana nie jestem pozatym nie wyobrazam sobie sama mnie podneica tylko z facetam ja nie mam nic do tego jak chce moze to sobie robic ale nie przymnie bo ja nie moge na to patrzec

no a wy sobie same tak nie robicie,gdy go nie ma w poblizu,albo nie dałybyscie mu takiej przyjemnosci,zeby popatrzył sobie jak sie onanizujecie,troche wyobrazni:) mozecie mu pózniej pomóc,jakos fajnie zakonczyc te zmagania i wszyscy beda zadowoleni

Gość lindsay
Co za żenada:/ to ja już pójdę lepiej spać, bo muszę wstać z kurami, o których to na końcu była mowa

Gość grubadoopa
ale mie zadzxiwiają niektore wypowiedzi!!! :D :D :D

Gość kociaczek300
nie wiem.....moze ze mna jeat cos nie tak.Kiedys przyszlam wczesniej do domu , wszlam bardzo cichutko , gdyz myslalam ,ze moj maz spi.Ale zamiast tego zobaczylam przez szpare w drzwiach ,ze sie onanizuje ogladajac przed komputerem o film erotyczny Patrzaz na niego tak sie podniecilam ,ze sama przestraszylam sie swojej reakcji,jeszczenigdy w swoim zyciu nie mialam takiego silnego orgazmu.nigdy nie zdradzilam sie ani slowem ani teez gestem , ze widzialam go w akcji.A nasmieszniejsze jest to , ze chcialabym jeszcze widziec go w podobnych sytuacjach, ale jak narazie juz tego nie robi.

Gość ogromnykootas
dla mnie dziwolągiem jest kobieta która tego nie lubi

Gość zwenus
a mnie to kreci :) moj facet w ogole ma fajnego.. Mnie kreci sam widok jak sobie robi dobrze i jak ma wytrysk.. Moze dlatego ze ma tam co innego niz ja? :D

Gość buehehehe
:D

Gość ja kobietka prawdziwa analna
cienka qrew z ciebie i stad se pomaga pewnie masz luzy na zwieraczach

Gość guma
a ja codziennie slysze z drugiego pokoju jak moj brat wali konia - mam jakis uraz już

Gość guma
mnie? mnie by to nie obrzydzało gdyby to moj chlopak byl, ale brat :( eh. szkoda ze nie tata

Gość sluzycie
dajcie autorce spokoj zupelnie bez zamierzenia wyszlo na jaw ze jest skatoliczala prokomunistyczna zimna rybka i teraz jej pewnia przykro :-( wyrazy glebokiego wspolczucia 🌻😭

Gość _serduszko22_
Ja też lubie popatrzeć jak moj facet sam się bawi swoja zabaweczka ;-) zreszta ja sama lubie mu pokazywac jak ja się bawie a widze ze jego to podnieca i nie wydaje mi się zeby ktos z nas byl dziwolagiem dlatego ze to lubi ogladac i stosowac czy tez nie poza tym do wszystkiego trzeba sie przelamac grunt to odwaga a seks ma sprawiac przyjemnosc a nie opory ;-)