o jejj 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 jak w temacie ;) wiem że były w promocji teraz ale jakos na allegro nie zauwazylam ze ma ktos jeszcze dostepne :/ procz jednej osoby sprzedajacej w sumie za 23 zl :] w porownaniu do cen 15 bez przesylki czy nawet 18 zl z przesylka.. nie wiem skad ta cena W kazdym badz razie ma ktos do sprzedania ten numer? w dobrej cenie? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 7890 Napisano Czerwiec 26, 2007 ja mam wode calvin klain 84.moge sprzedac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HrabiaZenHorst 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 nie ma już niestety wszystko co było poszło na pniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o jejj 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 rozumiem zreszta nie ma sie co dziwic ;) dziekuje za odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość metua Napisano Czerwiec 26, 2007 a jaki to zapach 73? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 7890 Napisano Czerwiec 26, 2007 wydaje mi sie ze to davidof Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o jejj 0 Napisano Czerwiec 27, 2007 taak davidoff :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach