Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca jaaa

au pair

Polecane posty

Gość **************
jest tu jeszcze ktos??;)

Gość ej halo
halooo

Gość ica
au-pair-nigdy wiecej!! !szczegolnie z rodzina ktora ma chlopcow.wybieraj dziewczynki.

jak chcesz moge poszukac ci biura au pair w nowym jorku. co do prawo jazdy to o ile sie orientuje to europejskie. znam ludzi ktorzy przyjezdzaja na turystycznej. potem znajduja pracodawce ktory sie zgadza na to bys chodzila do szkoly. nie zawsze wymagaja pawa jazdy. mieszkasz z nimi placa ci ok 400-500 $ tygodniowo. ty oplacasz sobie sama szkole (ok. 400$ miesiecznie ) i zmieniasz wize na wize studencka F1. tyle ze potrzebujesz troche czasu na poczatku by znalezc pracodawce

zreszta wejdz na strone www.bazarynka.com znajdziesz tam ogloszenia o szukaniu dziewczyn do opieki nad dzieckiem (inne ogloszenia tez) jak by cos pisz na @ chiyako83@hotmail.com

ja byłam Au Pair w USA i gorąco polecam - jeśli jesteś dojrzała i rozłąka z rodziną nie przesłoni Ci całego fanu, jaki na Ciebie czeka w Stanach. bo dla sprawiedliwości muszę dodać, że są też laski, dla których ten rok to katorga i odliczają dni do powrotu. wszystko zależy od tego, do jakiej trafisz rodziny i jakie będziesz mieć dzieci. ale generalnie - wielka przygoda i bez wahania wyjechałabym jeszcze raz :)

Gość pytajaca jaaa
chodzi o to ze teraz robie prawo jazdy i nie moge byc pewna czy wogole zdam. wiec interesuja mnie takie oferty gdzie prawko nie jest wymagane. oprocz tego kolejny problem to kasa. nie jestem niezalezna finansowo wiec tyle ile dostane od rodzciow na wyjazd tyle musi mi wystarczyc.. a na pewno duzo to mi nie dadza. a tesknota za rodzina...przezyje napewno!! ale oni beda musieli miec stu procentowa pewnosc i mozliwosc upewnienia sie ze agencja jest bezpieczna i u jakiej rodziny bede mieszkac. itd. wiec jesli ktos moze pomoc mimo tego to bede wdzieczna