Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małolata15

co zrobić żeby mnie polubił?

Polecane posty

Gość małolata15

Hej wszystkim. Mam 15 lat. Od pewnego czasu podoba mi się taki jeden chłopak. Problem w tym że on ma 21 lata. Wiem że pewnie na razie nie uda mi się go poderwać ale chciałabym chociaż żeby mnie polubił. Mam pytanie: w jaki sposób mogłabym go zagadać i przede wszystkim o czym mam z nim rozmawiać...Pomożecie?

Gość ciezko bedzie
bo 21 latkowie sie nie interesuja 15 latkami

jak wyzej a jesli jest inaczej to nalezy aresztowac :classic_cool:

Gość małolata15
No ale ja nie chce z nim chodzić. Chce po prostu czasem z nim zwyczajnie pogadać na stopie koleżeńskiej.

Gość kurnachatka
a skąd go znasz?

O co wam chodzi?? Przeciez 6 lat to nie taka wielka roznica... :O I uwazam, ze jesli obie strony sa dojrzale psychicznie to nie ma wiekszego problemu... Choc musisz sie liczyc z tym dziewczyno, ze gdyby byl z Toba facet kilka lat starszy, to nie bedzie chcial z toba \"chodzic\" jak to sie zazwyczaj robi w zwiazkach nastolatkow. Jesli jestes jeszcze dzieciaczkiem, to sie lepiej do niego nie zblizaj, ale jesli jestes juz powazna osoba, to zacznij z nim po prostu rozmawiac ( i pokaz mu, iz pomimo twego wieku, jestes madra dziewczyna) Doradzac bardziej nie bede, gdyz sama mam problemy z facetami :P 🖐️

Gość gość
Moim zdanie to nawet chlopak ma 21 lat to nie znaczy w cale ze nie mozesz z nim sie przyjaznic przedewszystkim bad soba jesli ulubiona osoba lubi sport ,lub nauke pogadaj z nim o tym po pewnym czasie wszystko bedzie nasuwalo Ci sie na mysl.I jeszcze jedno nie gadaj z chlopakiem o zboczonych rzeczach w tym wieku