Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja66

Czy to przez tabletki anty..?

Polecane posty

Gość kaja66

W grudniu zaczęłam brac tabletki ,a konkretnie mikrogynon.Nie miałam zadnych skutków ubocznych ,ale moj partner po 3 miesiacach zazywania zauwazył ze zmienił mi sie zapach w pochwie no i smak.Przestałam brac tabletki i sie zaczęło do dzis walcze z powracajacymi zapaleniami i nieprzyjemnym zapachem.Czy to przez tabletki,miała ktoras z was podobna sytuacje

Gość kaja66
Dodam ze chodze do lekarza i wiecznie zazywam jakies tabletki i nic

Gość ja tak mam
i do dzis z tym walcze(rok) po dianie:O

Gość kaja66
Mysleliśmy o tym ,nawet rozmawiałam z lekarzem powiedział ze to zbedne bo zapaleniem sie nie zarazi,a grzybica to nie jest

Gość kaja66
a wiec to po tabletkach :(

Gość ja tak mam
i tez to nie grzybica tylko jakies glupie zapalenie(tak mi sie wydaje) ktorego nie moge wyleczyc:(

Gość kaja66
teraz lekarz przepisał mi Gynazol(podobno sietny i skuteczny lek) wczoraj go sobie zaaplikowałam -podobno działa odrazu-zobaczymy czy wkoncu cos pomoze

Gość kaja66
bo ze swojego doswiadczenia wiem ze to wykancza

kaja...to nie przez tabsy-tak mysle-kazdy ma \"zapach\"facetom tez wacek niekiedy jakby sledziem zjezdza hehe:) choc mojemu niee.....ale wiem bo juz sie spotkalam z takimi wypowiedziami poprostu zacznij uzywac plyn do higieny intymnej....ja tez zazywam tabsy i chlopak zawsze mowi mi ze pachne ....a plyn jest bezwonny.....ja uzywam z Liren taki przezroczysty w niebieskiej buteleczce.....jest ok. polecam:) pozdrawiam.....zobaczysz....przykrego zapachu nie bedzie.

apropo infekcji i innych badziewi ktore dotykaja nasz apanienke :).........................kiedys tez mialam problemy, kolezanka polecila mi wyzej podany plyn do hig.intymnej.....codziennie go stosowalam, problem znikl. HIGIENA TO PODSTAWA!!! Pamietajcie:) pozdrawiam

Gość hhhhruups
mi po mycrogynonie wyskoczylo pelno pryszczy na twarzy...a NIGDY ich nie mialam :-O

Gość kaja66
Ja tez uzywam płynu do higeny intymnej tyle ze innego musze wyprobowac ten o ktorym piszesz.A tak apropo jestem ze swoim facetem juz dosyc długo i nigdy nie miałam problemu z "zapachem"własnie po tabletksch sie zmieniło

Gość olaglander
Cześć. Właśnie chcę zacząć brać tabletki Mikrogynon21 i ciekawa jestem jak na nie reagowałście? Piszcie! Czakam na jakieś informacje....

Gość Synthia
Ja biore Microgynon od 7 lat i wszystko jest ok.Zadnych skutków ubocznych,a poza tym ma ten sam skład co inne,a jest naprawdę tani.