jestem deską przegrałam zycie 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 mam pytanie, czy po tym efekt jest dłuższy, niż od normalnego golenia maszynką? ja jak mam to3 minuty na skurze to wcale mi włoski nie schodzą :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojej na skurze Napisano Czerwiec 26, 2007 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam zycie 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 a gdzie, na zebach =/ ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NatiK 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 efekt jest taki sam jak po maszynce.mialam ten krem i bylam bardzo zadowolona,a ten Twoj jest kupiony w Polsce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na skórze może Napisano Czerwiec 26, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam zycie 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 tak w polsce:P ehh już się łudziłam że bedzie dłuzej trzymało.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NatiK 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 bo ja mialam niemiecki i dzialal super po tych 3 minutach,trzymal tak samo jak po goleniu,no moze o jeden dzien dluzej bo golic sie musialam codziennie a krem czasem uzywalam co 2 dzien,ale jesli chodzi o dlugotrwaly efekt to lipa.teraz zapuszczam wloski bo kupilam wosk na cieplo z veeta,dzis robilam sobie bikini i musze przyznac ze dzieki temu ze wosk jesat cieply lagodzi to lekko bol,da sie wytrzymac,jestem zadowolona,jeszcze tydzien i zrobie nogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam zycie 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 gdzie mogę to kupićć? ciepły wosk?? jak się nazywa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NatiK 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 hej wejdz sobie na wizaz w kwc tam to jest dokladnie opisane,ja to w niemczech w schlekerze kupilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach