Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szuszuszu

Jaki jest wasz rekord w pianiu pracy licencjackiej?

Polecane posty

Gość szuszuszu

ile dni wam zajęło napisanie pracy?

Gość szuszuszu
oczywiscie mialo być w pisaniu a nie w pianiu

Gość mysle ze mozna machnąć
licencjata w tydzien

Gość kozanostra
tak, mozna, to prawda. zapewne nie bedziesz z niej do konca zadowolona i na pewno przydaloby sie troche poprawek, ale technicznie jest to do zrobienia. (o ile posiada sie materialy)

Gość Kataszaa
prezentacje maturalna pisalam dzien przed egzaminem. to mysle ze na licencjata tydzien to max. ostatecznie 10dni. co innego magister, tu trzeba juz poswiecic ze 2 tygodnie z zyciorysu :P

Gość Ralyngolok Pospolity
mgr w tydzien

Gość Ralyngolok Pospolity
Ale nie ma czym sie chwalic, na moje oko praca byla na 3, promotor dal 3, bo widzial, ze mam zlew, recenzentka dala 5, pewnie nie czytala :D

Gość
kozanostra ----> słowo klucz: materiały :( ja mam nadzieję, że zdażę do początku września :/

Gość a czy ty
Moja kumpela ze studiow napisala licencjat 30 stronicowy w 2 tygodnie Zaczela pisac w polowie maja, a oddala 1 czerwca. W tym czasie co napisala kilka stron to wysylala do promotora i on na bieżąco sprawdzał.

ja napisałam licencjata w 2 tygodnie obroniłam się na 4+ Tak miałam materiały ale musiałam jeszcze opracować i wyciągnać wyniki z prowadzonych badań a to zajęło 3/4 czasu ;/

Gość fajny temat piszmy piszmy

Gość czerwona jarzebina
mgr w 5 dni i nocy :] praca na 5, obrona na 5 :]

Gość kozanostra
kuraiko 😠 teraz mialas pisac, i co? poddajemy sie? kurde, wez sie w garsc!!

Gość a po co tak się spieszyć
Ja zacząłem pisać pracę magisterską już w październiku, a broniłem się pod koniec czerwca. Dzięki temu miałem na wszystko czas - zarówno na poprawki jak i na naukę do obrony.

Gość czerwona jarzebina
o jacie.. nauka do obrony?? przeciez ja ty piszesz prace, to nie musisz sie jej specjalnie uczyc. Tym bardziej ze obrona to nie kolokwium i pytania sa problemowe, na myslenie, dotyczace najczesciej twoich badan:) zreszta to tylko fromalnosc, a ocena zalezy w duzej mierze od sredniej ze studiow. Wszyscy co sa przed obrona- nie martwcie sie, naprawde, to najłatwiejszy i najprzyjemniejszy egz na studiach :)

Gość
kozanostra -----> piszę, jak wrócę z Open\'era :P czerwona jarzebina ---> oczywiście, że nauka do obrony :( nam wprowadzili na obronę pytania z całego toku studiów ha ha ha :( i mamy pamiętać co było cholera na pierwszym semestrze, co w moim przypadku daje prawie 4 lata wstecz we wrześniu :/

Gość czerwona jarzebina
zazwyczaj prace licencjackie z fillologii (angielska, francuska itp.) są na ok 30 -40 str. :)

Gość a po co tak się spieszyć
Ja mam to już za sobą :-) Jeśli chodzi o moją obronę, to tylko jedno pytanie dotyczyło mojej pracy, a poza tym mieliśmy podaną listę 50 pytań, które należało opracować i 2 pytania były z tej listy.

Gość czerwona jarzebina
-> Kuraiko, no tak, jezeli tak, to faktycznie, trzeba by bylo troche przysiasc.. A pytania jakies macie?

Gość
u nas wprowadzili górny limit (!!!) na licencjat - 50 stron... ale kumpela ma 43, a jej promotor się czepia że za mało :/

Gość kozanostra
jak tam wolisz kuraiko, milego openera, moze tez zajrze gdzies przez plot, sledziowo to moje rejony w koncu... :) kurcze, ten licencjat na 30 stron to faktycznie jakas dziwna sprawa...troche malo... chociaz wlasciwie liczy sie efekt koncowy, mozna po prostu lac mniej wody i pisac rzeczowo..hmm.. ja mam schiza przed piatkiem, ze sie kurcza zamkne w sobie przed komisja i nic nie powiem.. :(

Gość
mamy listę pytań, ale luz, ja dopiero we wrześniu się bronię :P problem w tym, że te zeszyty leżą u kuzynki 150 km od mojego miasta :/

Gość czerwona jarzebina
najlepiej w tym przypadku, to podzielic te pytania miedzy ludzmi, kazdy opracuje jedno, dwa i luz :)

Gość czerwona jarzebina
jakie w ogole macie tematy prac? :) one sa zawsze najciekawsze ;)

licencjat....8 dni magisterka ........około 2 tygodni podypolmówka ...3 dni:P a doktorat....zobaczymy:P

Gość rocznik coś koło 2000
ja pisałam ok. pół roku, ale miałam pracę bardzo nowatorską opartą na swoich badaniach. Temat na który pisałam bardzo mnie interesował. Mój trud został doceniony, nie tylko pracą i obrona na 5, ale i prestiżową nagrodą za pracę magisterską.