Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem klucha

Jak moge zyskac w oczach kobiety ?

Polecane posty

Gość nie jestem klucha

gdy nie mam ladnej buzi i nosze okulary ? Odwaga, poczucie humoru czy bycie miłym facetem nie działają...

sposob bycia sie liczy:) cechy ktorych napoczatku zadna kobieta nie jest w stanie dojrzec...... a po blizszym poznaniu.hmmmmmmmm napewno samodyscyplina, zdecydowanie, bieglosc w jakiejs dziedzinie(i tu wpisujsz) widzisz kobiety co do zasady pociagaja silni faceci ale nie koniecznie trzeba tu mowic o fizycznosci:)

Gość rozbawiacie mnie
1) Pewność siebie 2) poczucie humoru i tzw. gadane - do kobiet trafia się przez uszy 3) interesujące hobby, może być lekko ekstremalne lub dziwaczne, coś w czym jesteś dobry imponuje (ten dreszczyk emocji...) 4) okulary zamień na soczewki, jeśli uważasz, że będziesz lepiej wyglądał 5) UMIEJĘTOŚĆ SŁUCHANIA ZE ZROZUMIENIEM! 6) jak umiesz tańczyć, to masz plusa 7) nie można być ciapą, bluszczem, narzekaczem - samodzielność, względna samowystarczalność i zdolność do decyzji mile widziane (jak kobieta będzie chciała kogoś do opieki, to postara się o dziecko) 8) jak jesteś dobry w łóżku, to masz mega plusa ;) 9) jak masz fajną rodzinę i przyjaciół, to plus (świadczy o tym, że umiesz dbać o relacje). Miałam zawsze spore powodzenie, ale byłam i z brzydalami - bo wygloąd nigdy nie był dla mnie sprawą kluczową.