Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria....

moja kumpela powiedziała mi że ściągnąła gacie pijanemu chłopakowi

Polecane posty

Gość Daria....

razem z jej siostrą po imprezie,to świństwo:o

Gość Daria....
ale on był tak pijany że o tym nie pamięta

Gość 166 lvl
teraz to mi sie przypomnial fajny motyw z imprezki :classic_cool: koles sie tak zniszczyl alko na bibie ze zasnol jak kloda, kumple mu wsadzili w majtki ...czekolade :classic_cool: na 2 dzien wszyscy sie budza, przypominamy sobie co sie dzialo i kiedy on sie obudzil mowimy ze cos smierdzi :P, wrzucil cos w stylu "musze isc do lazienki" i wyjeebal strzale z pokoju :D:D jak wrocil to kurrwowal na nas jak tylko popadnie a m ysie ze smiechu dlawilismy :classic_cool:, na pytanie skad wiedzial ze to czekolada zrobil glupia mine i sie nie odzywal przez jakis czas ( to byla chwila dopoki na zgode nie strzelilismy browara) :P

Gość jo loko
pewnie chciała coś sprawdzić :classic_cool:

Gość zdaniem.faceta
Daria.... On teraz w ramach retorsji będzie zdejmował dziewczynom majtki na ulicy i Tobie też może zdjąć , poszkodowany facet może być niebezpieczny , narozrabiały te Twoje koleżanki :)

Gość zdaniem.faceta
Daria.... On teraz w ramach retorsji będzie zdejmował dziewczynom majtki na ulicy i Tobie też może zdjąć , poszkodowany facet może być niebezpieczny , narozrabiały te Twoje koleżanki :)

Gość zdaniem.faceta

Gość unga.ga
rozrabiały... nieważne, jaki ten uśmiech, ważne, że biały...! :P

Gość wykurzona w kosmos
porazka a Ty nie masz sensowniejszych tematow??? te juz mnie nie bawia a mecza moze jeszcze dajcie temat jak kolezanka nasrala swojemu facetowi na leb a on sie bardzo cieszyl bo myslal ze to szmpon fajne.