Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorooota

Smakosze piwa, piwosze ŁĄCZMY SIĘ

Polecane posty

Kto lubi piwo?? :) Piszcie ile pijecie dziennie i jakie:) Ja codziennie od 1 do 4 A są to Tatra lub Żubr. A sporadycznie Debowe Mocne. :):):):):):):):):):):):):):):) Nie wyobrażam sobie dnia bez piwa a jak sie taki dzień nawinie to lepiej sie do mnie nie zbliżać bo mnie nosi i moge zrobić krzywdę :)

Lubię piwo,ale codziennie nie piję.Tak raz,dwa razy w miesiącu mi się zdarzy.Wtedy piję Tyskie,Zlatego Bażanta(moje ulubione),Radegast\'a. Piję wtedy około trzech.Zresztą zależy od wielu czynników ile wypiję:) ♥♪♫

Gość atoco
jestem z pomorza piję bosmana dlatego biorę do norwegi ile mogę tego eliksiru bo tamte szczyny mi nie smakują

Gość atoco
a co? moze mocne i dobre 4,2v

Cześć Dorotko! Widzę, że jesteś bratnia duszą :) Ja piję co wieczór przeważnie 2. Na ogół Żubr, Tatra, Harnaś. Czasem inne dla urozmaicenia. W ciągu dnia raczej nie piję bo robię się senny a prowadzę dość aktywny tryb życia. W dni wolne czasem 1-2 do obiadu. Pozdrówka!

no widze że sa tacy jak ja :) ja np zawsze jak ide na miasto, lub do taty gdzie zawsz jest co wypic i jak zdarzy sie sytuacja ze np nie ma naprawde pieniedzy to jak wracam do domu to sie czuje jakbym czegos zapomniala... i w myśli mi cos mówi \"dorota nie wypiłaś piwa\" to normalnie mam ochote sobie móżg wyrwac zeby o tym nie myslec

hMMM A mam pytanie do tych co piją Carlsberga. Mi sie wydaje ze Carlsberg ma zapach i taki lekki posmak marihuany. Dosłownie! ten kto pali poczuje. Czy ktos tez to zauważył?

Witam piwoszy :D 🌻 Łączę się z Wami z moim lubym Leszkiem i Żuberkiem...Chociaż Heniek jest naj....Ale nie pijam codziennie ;)... Kocham piankę na dwa palce :D

ja nie pije dziennie tylko 2-3 razy w tygdoniu... jak jestem w UK to pije Millera :)bo reszta to takie sikacze ze szok :| a jak juz w polsce jestem to 3-mam sie honoru mojego miasta Tychy i pije pifko T Y S K I E

Ja,w poniedziałek,dostałam dwa kufle(?)z cienkiego szkła.Bo mam też z grubego. Jeden z napisem\"Królewskie\",a drugi\"Czas na EB\". \"Królewskie\",to chyba z Warszawy jest?Kto pił?Jaki smak?:) ♥♪♫