Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgh

Dlaczego dla kobiet liczy się tylko wyglad faceta?

Polecane posty

Gość gfdh
Wcale nie, liczy się też kasa

Gość jooop
a dlaczego dla fecetów liczy się wygląd kobiet ? ;)

Gość dgh
Wiecie że dla Was tylko wyglad jest ważny i nie pieprzcie głupot

Gość bez złudzeń
Oczywiście, ze wygląd to nie wszystko, sam wiem coś o tym. Jestem podobno bardzo przystojny ale co z tego! Już trzy kobiety powiedziały mi, że owszem jestem, jak to mówią zajebisty :o i mam miły charakter ale zero kasy. Faktycznie, koledzy lepiej sobie radzą. Nawet nie mam auta. Nawet prawa jazdy :o

Gość do bez złudzeń
Szybciorem zarobić trochę na prawo jazdy i je zrobić. Zobaczysz, samochód po tym " sam się znajdzie " :) Piszę bardzo serio.

Gość bezradnaaaaa
Dla kobiet liczy się WZROST FACETA

Gość 4444
" i mam miły charakter ale zero kasy." moze chodzilo im o klase?

Gość gfdh
o kase chodziło, czytac nie umiesz?

Gość 4444
"o kase chodziło, czytac nie umiesz?" inteligencja to ty nie grzeszysz :o

no to ja nie jestem chyba kobietą :o może jak miałam naście lat i tak było, ale w chwili obecnej wygląd faceta jest dla mnie chyba ostatnią rzeczą, która się dla mnie liczy... przede wszystkim zwracam uwagę na to, co sobą facet reprezentuje, w jaki sposób pisze, mówi, jakie ma poglądy...może być najprzystojniejszy na świecie, mogę mdleć pod jego dotykiem ale nic nie będzie jak powie \"POSZŁEM\"... i odwrotnie...może być niski, brzydki, dla większości tu obecnych zwykły nic sobą nie reprezentujący człowieczek...ale mogę z nim gadać godzinami, czytamy sobie w myślach... takiemu oddam siebie całą...

Gość 4444
nie, jestesmy z ta osoba, ktora nas nie chce. :o

Gość dyżurny objaśniacz
Summaries, ja Ci wyjaśnię. Są tacy, którzy potrafią sobą zainteresować osobę, którą sami się interesuja. Jedni to potrafią inni, nie. I jeszcze jedno, bywa ze podobają nam się osoby, których nie bedziemy potrafili zainteresować sobą, bo one maja zupełnie inne oczekiwania.

Gość Dziewczęca
Nie wygląd, tylko pociąg seksualny. Wygląd nie ma tu nic do rzeczy. To łądne co się komu podoba

Gość fredzia99
dlaczego faceci patrza tylko na wyglad kobiety??

Gość dyżurny objaśniacz
...kiedyś wpadnę do was z siekierą i odrąbię wam głowy "kobiety/faceci patrza tylko na wygląd" nie każdy i nie każda w takim samym stopniu jednych razi to innych tamto a wy zawsze generalizujecie, uogólniacie, jeden stereotyp zwalczacie drugim... jest oczywiście kanon urody ale co innego oglądać modelki na zdjęciach a co innego w życiu każdej kobieci o przeciętnej urodzie można zrobić dobre zdjęcie na którym będzie wyglądała atrakcyjnie

Gość he...
czarna pokraka kurcze a ja poznalam facet co wlasnie tak pisze " poszlem " i robi byki. Kurcze razi jak cholera . To prosty , skromny chlopak ale ma dojrzale poglady tzn kiedys ktos go zranil i teraz jest ostrozny , szuka prawdziwej milosci i ma takie zyciowe podejscie do zycie - madrze mowi ale stawia byki. Przekreslilabys go? Jeszcze dodam , ze kiedy nie wytrzymuje i delikatnie mowie , ze zrobil blad lub go poprawiam to on sie wzdryga i mowi" kiedy szybko pisze nie zwracam uwagi na pisownie" Pozniej znowu robi te bledy ja zwracam mu uwage bo te bledy sie powtarzaja , a on " przeciez mowilem , ze kiedy sie spiesze nie zwracam na to uwagi" Jak zareagowac na to ? Dac spokoj czy dalej poprawiac lub powiedziec wprost , ze przeszkadza mi to?