Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majówka_2008

ślub maj 2008

Polecane posty

Gość majówka_2008

Co sądzicie o ślubie w maju? Kiedyś słyszłam, że to nieszczęśliwy miesiąc ale może wypowiedzą się Ci którzy brali śluby w maju i zaprzeczą tym przesadom.

a ja nie wierzę w przesądy:D Ja biorę ślub 31 maja 2008:D i uważam, że maj jest piękny:)

Ja 22 maja obchodziłam 3 rocznice i jestem szczęsliwa :D to od partenrów zalerzy jak potoczą się ich losy a nie od przesądów

Brałam ślub w maju i moim zdaniem jest to najpiękniejszy miesiąc na ślub. Wszędzie na świecie to maj jest miesiącem tzw.\"ślubnym\", natomiast u nas wciąz pokutują dziwne zabobony i przestrogi starszych.A państwo mamy niby katolickie;) Jeśli więc mialabym kogoś namawiać, to zawsze gorąco będę polecać maj. Powodzenia.

Gość majówka_2008
Dzięki, zdecydowałam się na 4 maja 2008

Gość Anusiekkk
a my bierzemy w 10maja!:)

Gość Anusiekkk
eh nielogocznie to wyszło: my bierzemy dziesiątego maja ślub:)

hej ja tez biore slub 10 maja 2008 roku:-) bardzo sie ciesze ze mam tu bratnia dusze:-)

ja bralam slub 12 maja ,nie ma piekniejszego miesiaca na slub,wkoncu maj to miesiac zakochanych...poprostu przepiekny:):)

Gość Anusiekkk
kicia witaj!

Gość izitop
Maj to miesiąc maryjny i księża polecaja!!!!

Gość izitop
kangurek- zalerzy czy zalezy:P

Ja też biorę 10 maja 2008. Pozdrawiam wszystkie \'współślubowiczki\" z tego dnia:-D Oczywiście się nasłuchałam na temat maja, o pechu, przesądzie, nagłych śmierciach co niektórych którzy brali ślub w maju, rozwodach itd. ale mam to gdzieś. To najpiękniejszy miesiąc - przyroda budzi się do życia, i ja też wejdę w nowe życie;) Oby tylko pogoda była ładna. Bo oczywiście pokutuje przesąd że jak leje - to życie pełne łez;)

Gość Inglott
Do niedawna lipiec też nie był najlepszym miesiącem na ślub, z powodu braku literki "r". Kalendarz spłatał jednak psikusa i pojawiła się owa "super szczęśliwa" sobota 07.07.2007 Jak więc widac, każdy przesąd można nagiąć. Jedynym utrudnieniem, jesli chodzi o maj, są komunie.

Gość 05.05.2007
W maju mieliśmy ślub! Biżuteria z pereł i pełno innych ZABOBONÓW połamaliśmy, tak że wyszło że się nic nie uda!!! NIE SŁUCHAJCIE PIERDÓŁ NUDNYCH CIOTEK KLOTEK! To nie prawda :)

ja tez bardzo sie ciesze na miesiac maj,chcialabym juz kupowqac zaproszenia patrzec suknie ale jeszcze zawczesnie musze czekac tak do stycznia:-(

I ja sie dolaczam. Nasza data to 24 maja 2008. Maj to naprawde najpiekniejszy miesiac (przynajmniej dla mnie) i do tego jedyny, w ktorym kwitna moje ukochane konwalie :)

Gość Czerwiec 08
A ja mam 21 czerwca 08',wszystko załatwione już od 2 miesięcy.U mnie jest czytste szaleństwo ze ślubami.Salę i muzykę trzeba załatwiać grubo rok na przód.

Gość Czerwiec 08
A ja mam 21 czerwca 08',wszystko załatwione już od 2 miesięcy.U mnie jest czytste szaleństwo ze ślubami.Salę i muzykę trzeba załatwiać grubo rok na przód.

Gość youuuu
my bierzemy 03.05.08 :D wtedy jest duzo czasu na przygotowania bo to dlugii weeeeeeeeeekend

10 maja 2008 się przyłącza:-D Wpakowała mi się na maj 2008 komunia bratanicy w Kanadzie, na którą rodzina postanowiła pojechać i dosłownie zażądali ode mnie abym przełożyła ślub. Ale byłam twarda:-D Zostaje 10 maja 2008:-D