*nigdy nie mów nigdy milajla* 0 Napisano Czerwiec 27, 2007 Dzisiaj mam wizytę u dentysty. Jak pozbyć się tego paraliżującego strachu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeee tammmm Napisano Czerwiec 27, 2007 pozbedziesz sie tego strachu jak............... bedzie juz po wizycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*nigdy nie mów nigdy milajla* 0 Napisano Czerwiec 27, 2007 A tak poważnie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*nigdy nie mów nigdy milajla* 0 Napisano Czerwiec 27, 2007 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trzeba iść i już Napisano Czerwiec 27, 2007 poprosić o znieczulenie na fotelu zamknąć oczy i zapisać się na kolejną, jeśli trzeba Strach minie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ikebana 0 Napisano Czerwiec 27, 2007 Obiecaj sobie jakąs fajna nagrode za swoja dzielność... Jakiś fajny ciuch, kosmetyk, wyjście gdzieś, no i pomyśl sobie jak będzie fajnie miec zdrowy ząb...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhym Napisano Czerwiec 27, 2007 a ja lubie chodzic do dentysty-sama przyjemnosc jak dla mnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach