*nigdy nie mów nigdy milajla* 0 Napisano Czerwiec 27, 2007 Mam długie włosy. Nie są zbyt gęste, ale na pierwszy rzut oka prezentują się dość dobrze. Jednak jeśli się przyjrzeć można zobaczyć, że są połamane i ich końcówki bardzo się rozdwajają. Podcinam je regularnie, używam różnych kosmetyków regenerujących, nie suszę suszarką, nie prostuję, nie farbuję, a wyglądają nieciekawie. Jak sprawić, żeby były zdrowe i błyszczące?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*nigdy nie mów nigdy milajla* 0 Napisano Czerwiec 27, 2007 Czy nikt nie poradził sobie z problemem zniszczonych włosów?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spróbój może Napisano Czerwiec 27, 2007 mi najbardziej na zniszczone włosy pomaga maska pantene z potrójną ilością aminokwasów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaRcYcHa 0 Napisano Czerwiec 27, 2007 hmmmm a moze płynny jedwab wypróbuj,ja tez mialam podobny problem,musialam nawet obciac wlosy troche zeby je zregenerowac,dlugo nie prostowalam,suszarki nie uzywalam,stosowalam ten jedwab i widze poprawe....sa takie miekkie ,jak tylko konmcowki sie rozdwajaja ide obciac,nie ma co czekac az same sie\" zlepia \" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach