Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaRcYcHa

CZY ALBOTHYL JEST NA RECEPTE?I ILE KOSZTUJE?

Polecane posty

wlasnie w jakies gazecie wyczytalam ze albothyl nie jest na recepte,ale pamietam ze u mnie w aptece nie chcieli mi go sprzedac wiec sama juz nie wiem.....a czy masc clotrimazol pomaga gdy posmaruje sie nim okolice bikini po goleniu?

albothyl nie jest na recepte, kosztuje ok 30 PLN/opak nigdy nie smarowalam clotrimazolem po goleniu, ale to chyba nie do tego ma służyć

Gość Mała 00
Ja za ALBOTHYL płaciłam 40 zł i miałam receptę.

clotrimazolum jest na grzybka. ale tak w zaufaniu powiem, że gdzieś przeczytałam o tym goleniu i sprawdziłam - faktycznie działa :) nie wychodzą małe krostki i włoski jakby nie wrastały. ale to tylko taki mój sposób. albothyl nie jest na receptę, ale jest dość mocny. na pewno potrzebujesz tak mocnych leków??

nie,nie potrzebuje,moja kolezanka powinna pojsc do lekarza a nie chce,dlatego spytalam.bo ja kiedys na recepte je kupilam jak musialam.a cos w tym stylu bez recepty to moze byc lactovaginal albo vagical?namawiam ja bo się zle czuje,ale ona uparcie nie chce pojsc

a jeszcze jedno.ktoras z was stosowala jogurt naturalny zeby zaleczyc jakas infekcje,bo slyszalam ze cos wlasnie sie z jogurtu robi a nie bardzo wiem co :)

ja tego nie stosowałam, ale też słyszałam że pomaga. z tych dwóch leków lacto stosowałam, dla mnie świetny, ale nie wiem co jest twojej koleżance, więc nie wiem czy jej pomoże. namów ją na tego lekarza. po co ma się męczyć :(

jogurt zawierajacy bakterie jogurtowe i kefir zawierajacy bakterie kefirowe pomagaja- ja stosowalam, nie tylko pilam ale przemywalam sie kefirem bo slyszalam ze to pomaga no i racja - pomaga :)