Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noemi11

Widzieliście wczorajszą Uwagę

Polecane posty

Gość noemi11

Ludzie kochani ,jak sąd mógł tak skrzywdzic dziecko.Ta matka jest nieodpowiedzialna.Zawsze cos mi się w niej nie podobało,a teraz utwierdziłam sie w tym ,że nie zasługuje na miano matki.

Gość uuuaaaaa
Widziałam poprzednie programy z jej udziałem i wydawało mi się,że jest biedna,tak pięknie grała.Teraz stwierdzam,że biedne są dzieci,dzięki niej.

Gość a o co chodzi

Gość mówili tam że
sąd ją skazał za zdefraudowanie własnym dzieciom pieniędzy po ich zamordowanym ojcu, ciekawe kto go zamordował, suma była niezła :o

Gość noemi11
Nie widziałas nigdy programu dotyczącego biednej mamusi,niani i małego chłopca?To była głosna afera,tyle tylko,że teraz pokazali prawdziwe oblicze matki.

Gość a o co chodzi
a to bezmyślna suka!

Gość noemi11
do mówili tam że,nie dość,że zamordowany został ojciec dzieci,to teraz mamuśka związała się z niedoszłym mordercą(postrzelił kogos),zostały ograniczone jej prawa rodzicielskie i dostała kuratora na oboje dzieci.

Gość uuuaaaaa
Żal mi tej niani,bo wieszali kiedys na niej psy,a ona chciała ratować tego chłopca.Ludzie są jednak dziwni,dopiero jak stanie się tragedia,to wszyscy pytają,dlaczego nikt nic nie zrobił.

nie rozumiem wymiary sprawiedliwości, liczy się dobro dziecka, więc powinien zostać z nianią, a jak matka nie chcę oddać to trzeba użyć siły i po prostu jej go zabrać.

Gość kasiaryna
Boshe,mało tego że głupia i bezczelna ta matka,to jeszce wygląda jak nieszczęście.Oby dzieci kiedys podziękowały jej sowicie za brak miłości,za przetrwonienie ich znacznego majątku i zaprzykrości jakich doświadczają.

Gość noemi11
Właśnie to jest straszne prawo w naszym kraju nie broni dzieci,a ich tragedia trwała i trwa nadal.Kto tym dzieciom pomoże?Zostały same sobie.

Gość mozna to gdzieś
w internecie ogladn ąć?

widziałam ten reportaż,ta \"matka \" nawet nie potrafi się wypowiedzieć.o swoim partnerze i jego relacjach z dziecmi nie chciała mówić,na wszystko odpowiadała bez komentarza. ktoś powiedziała że i tak kiedys odbiora jej te dzieci,szkoda tylko zę w całej tej aferze najbardziej pokrzywdzone będzie dziecko :(

Gość noemi11
Na stronie "uwagi" jest forum,na którym mozna sobie poczytac,co jak,kiedy.