Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no wlasnie ...

Przyjaźń ...

Polecane posty

Gość no wlasnie ...

Ostatnio rozmawiałam z koleżankami z pracy ... o przyjaźni :) Mam 45 lat, moja najbliższa przyjaciółka 37 lat :) Razem wychowywałyśmy dzieci :) Wręcz mogę powiedzieć, że jest dla mnie ja siostra :) Gdy powiedziałam koleżankom, że moja przyjaciółka przychodząc do mnie bez pytania może zrobić sobie kawe, zrobić kanapkę, czy skorzystać z toalety bez pytania ... zaczeły na mnie najeżdżać, że głupia jestem, że tak jej ufam itd. Zatkało mnie ... No chyba na tym polega przyjaźń ??? Na zaufaniu ... gdybym wyjechała na rok z kraju ... bez wachania zostawiłabym jej klucze do swojego mieskania :) A Wy na co pozwalacie przyjaciółkom :)

Gość no wlasnie ...
Już jakiś durny docinek ...

dlaczego odbierasz to jako docinek ???? zadałam pytanie - czy gdybys wyjechała za granice (bo to rozważasz) też bys powierzyła całkowitą opieke (nad domem to ju z wiemy) ale nad męzem ?! masz przecież bezgraniczne zaufanie a twój dom jest jej domem. mąz też ???

Gość tamma
jak dla mnie troszkę za dużo

Gość mam cos do powiedzenia.....
Ja mysle,ze masz racje, to jest wlasnie przyjazn. Choc czasem moze sie miec obawe,ze moze ona zawiesc. Natomiast co do sprawy z mezem, to nigdy w zyciu, nikomu!!

Gość no wlasnie ...
Unzałam to za docinek ... bo to chyba logiczne, że męża zostawia w spokoju ...

Gość unijny liberal
przyjazn to przezytek znaczy taka prywatna przyjazn. bo taka miedzy obywatelami unii europejskiej bez uwzgledniania przynaleznosci narodowej . np. Polak tak sobie umilowal Anglika ze jedzie i moze nawet troche za nizsza stawke mu kibelek wymyc badz dupke umyc. taka przyjazn jest TRENDY. acha i Niemcy to teraz nasi najwieksi przyjaciele . ale bez spoufalania sie bo to niemodne.

Pomimo największej przyjazni - ja sobie nie wyobrażam by ktoś jednak obcy buszował mi po szafach, lodówkach, sypialniach, komodach itp. nawet najlepsza przyjaciółka. I tez nie wyobrażam sobie idąc do niej , bym miała sie tak zachowywać - uznałabym to za brak taktu Wolę czuc sie jakwyjątkowy gość i by moja przyjaciółka była dla mnie tym wyjątkowym gościem

Gość kredka klorowa
ja z moja przyjaciolka mam podobnie bez problemu zostawiam jej klucze jak wyjezdzam , i jak by mnie poprosila moglby nawet wtedy u mnie zamieszkac, tez znamy sie od dziecka i jej ufam i meza bym jej nie zostawila :P