Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **rusałka

spotkania w realu

Polecane posty

Gość **rusałka

Hej dziewczyny! Wpisujcie po jak długim czasie gadania ze sobą przez internet, np.gadu-dadu spotkaliście się z tą osobą w realu, bo jestem ciekawa.

Gość cvbgnnnn
z 1szym po 2 miesiacach z 2 po 2 tygodniach z 3 po 2 miesiacach z 4 po tyogodniu z 5 po 3 tygodniach;) wszytskie niewypaly:D

Gość bardzo_ciekawa
ania ww. i jak bylo? Czy bylo rozczarowanie? bo 7 miesiecy to dluuugooo... mieliscie o czym rozmawiac itd?

Gość **rusałka
hmm, co to znaczy "niewypały"? To znaczy, że nie spasowaliście pod względem wyglądu czy charakteru?

Gość bardzo_ciekawa
mnie tez czeka spotkanie. Rozmawiamy codziennie przez rozne komunikatory od ponad 11 miesiecy. i tez bardzo sie boje

Gość cvbgnnnn
Nie pasowalismy pod wzgledem charakteru niestety;)

bardzo_ciekawa to dokladnie tak jak u mnie Tylko ze u mnie to bedzie tylko przyjazn i nic wiecej, ale i tak sie bardzo boje ze po spotkaniu juz nie bedziemy ze soba rozmawiac :O

Gość bardzo_ciekawa
*ja tez. U nas tez jest Przyjaźń ale jednak z mojej strony istnieja wielkie obawy- chociaz nie powinny. Boje się, ze te rozmowy nasze, to jak siebie odbieramy to tylko wyobrazenia nasze- czysta fikcja. Boje sie, ze w realu bedzie inaczej - gorzej.

bardzo _ciekawa ja tez wlasnie sie tego boje :( mimo ze rozmawialismy ze soba tysiac razy na skype a to juz jest jednak inaczej niz tylko rozmowa pisana, ale mam obawy :O tym bardziej ze z mojej strony chcialabym zeby to bylo cos wiecej niz przyjazn a z jego strony tylko przyjazn :(

Gość czoko zdrygielski
Nie ma sensu tak przedłużać. Najpierw trochę mailowania, wymiana zdjęć. Jeśli się nie zniechęciliśmy, to spotkanie najdalej do miesiąca, ośmiu tygodni. Po co sobie i komuś zawracać głowę jakimś urojeniem...

Gość **rusałka
no dobra, poznałyście ich przez internet, ale dokładnie w jaki sposób, przez czaterię, czy inaczej?

Gość bardzo_ciekawa
*ja tez: w naszym przypadku, niby jest przyjazn ale wydaje sie nam ze jest tez cos wiecej.

bardzo ciekawa w naszym przypadku chyba nie ma duzych szans na cos wiecej :O a najgorsze jest to ze on od miesiaca nie ma kompa i zostaja nam tylko smsy a wiadomo, ze przez smsy to juz nie da sie tak pogadac wiec nie wiem calkowicie na czym stoje, bo on ma rozne zawirrowania :O ale juz niedlugo sie dowiem ;) Tez uwazam ze nie warto przeciagac spotkania ale my nie mielismy mozliwosci sie wczesniej spotkac, bo on nie jest polakiem :) a rteraz mamy bo ja tam jade dopracy ;) a gdybym miala czekac az on przyjedzie to jeszcze bym musiala poczekac kilka miesiecy :O

Gość drogie i mile panie
tak czytam teksty i mam pytanie? czy mozna sie zakochac w osobie ktora sie zna tylko z gg, rozmow telefonicznych, no a wyglada tylko ze zdjecia? Czy to jest milosc czy tylko zauroczenie, fascynacja? Bo kurna juz sam nie wiem, mieszkamy bardzo daleko od siebie, niemalze od morza do Tatr

Gość bardzo_ciekawa
*ja tez: moze jak sie poznacie, wszytsko sie ulozy, moze bedzie szanas na 'cos wiecej' niz tylko przyjazn?

dorgie i mile panie ja nie wiem czy to zakochanie u mnie, ale wiem ze jakies uczucia wchodza w gre ;) na pewno jest to fascynacja i zauroczenie, a czy zakochanie to sie niedlugo przekonam :)

bardzo ciekawa nie wiem czy bedzie szansa bo jestesmy identyczni z charakteru, mamy takie same wady i takie same zalety, i dlatego tez czesto sie klocimy :O Teraz musze uciekac wpadne tu pozniej :)

Gość a jakze
da sie zakochac, da sie. jestem w szczesliwym, 5cio letnim juz zwiazku z facetem, poznanym przypadkiem w necie. za kilka miesiecy bedziemy slubowac :)

Gość mongrab
ponad rok czekalismy a to dlatego ze on nie byl z mojego miasta a poza tym wyjechalam na rok. teraz juz 3 lata mieszkamy razem i jestesmy zareczeni :)

Gość drogie i mile panie
ja niby czuje, ze ja kocham, ale z drugiej strony ta odleglosc jest bardzo duza, moze zrezygnowac z tego, bo po co pozniej sie "meczyc"

Gość bardzo_ciekawa
dorgie - zawsze bylam przekonana ze taka milosc, czy zakochanie sie w osobie znanej tylko w sieci, nie istenieje!!! ale teraz sama na wlasnej skorze przekonuje sie, ze w gre wchodza uczucia. Wiesz, ale podstawa jest to by byc ze soba szczerym, nie udawac nikogo, nie starac sie byc kims innym niz w rzeczywistosci sie jest

Gość czoko zdrygielski
Jeśli słowo MIŁOŚĆ traktujemy bardzo poważnie, to uważam że poprzez kontakty internetowo-telefoniczne, zakochać się nie można. Ale niewątpliwie można ulec silnej fascynacji, zauroczeniu a to może być drogą do miłości.

Gość drogie i mile panie
bardzo ciekawa, szczerosc jest najwazniejsza, niczego nie ukrywa przed nia i ufam, ze ona tez mnie nie oszukuje, widze jej wady, nie idealizuje jej(potrafi byc wredna:), ale mnie to sie w niej podoba) mimo tego chyba ja kocham a najgorsze jest to, ze napisalem jej o tym

Gość bardzo_ciekawa
drogie - napisałeś jej i jak zareagowała?

Gość drogie i mile panie
loj, bylo zamieszanie:), nie chciala, zeby tak sie stalo, ale napisala, ze tez mnie kocha, kurde jakby cos to ja jestem doroslym czlowiekiem, dwudziestka minela kilka lat temu

Gość bardzo_ciekawa
nie chciała aby tak sie stalo i mimo wszystko zakochala sie w Tobie? Fajnie:):):)

Gość drogie i mile panie
fajnie czyli co?? glupio czy naprawde fajnie?