Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieki ale pytam jeszcze

pierwszy trymestr ciazy a ja wcale nie uprawiam sexu z moim mezem..

Polecane posty

Gość dzieki ale pytam jeszcze

:( nie wiem,zawsze kochalismy sie kilka razy w tygodniu,teraz maz sie boi,ze mi i dzidziusiow cos zrobi zlego,ze nacisnie,zgniecie (jego slowa) ja tez boje sie i panikuje.ustalo calkowicie nasze zycie seksualne,zastanawiam sie jak to bedzie jak urosnie mi brzuch,wtedy to juz chyba wcale.... Prosze napiszcie mia jak to bylo/jest u Was?

W necie i książkach o ciąży jest sporo na temat sexu w ciąży - z męskiego punktu widzenia też :) Więc wydrukuj lub pokaż mu to, skoro wierzyć Tobie nie chce. Może \'literatura\' go przekona.

Gość taka sobie jedna babka jestem
Witaj. Ja niedawno rozpoczęłam 2 trymestr i coś się we mnie obudziło, a raczej zaczyna budzić. W 1 trymestrze też praktycznie nie kochaliśmy się z mężem, bo niestety ale mój popęd był zerowy, lub wręcz minusowy.

Gość taka ja 2
my tez sie nie kochamy wogle... on by chciał ale ja nie mam na to chęci czuje się mało atrakcyjna przez juz widoczny troszke brzuszek... a zreszto straszne mdłości które odczuwam jeszcze bardziej odrzucaja mnie od sexu... nawet całowac mi sie nie chce bo mam wrazenie ze zaraz zwymiotuje:(

Gość malutkaMi
Ja też tak mam:( Wcale mi się nie chce kochać, głównie przez mdłości i osłabnięcie:( Czytałam, że w II trymestrze powinno się to zmienić:)

Gość dzieki wam
myslalam,ze to ze mna jest tak kiepsko:)

Gość tez tak mialam w pierwszym
trymestrze - tu cie boli, tam cie kluje, niedobrze non -stop... cale szczescie ze maz wyrozumialy... a teraz drugi w toku, problemy sie skonczyly a moj poped nawet wiekszy niz przed ciaza :) poszukaj ksiazek o ciazy (jak nie masz) - tam powinny byc przykladowe pozycje - wlasnie nt. co robic, zeby brzucha za bardzo nie gniesc, za dlugo nie lezaec na wznak i takie tam...