Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hm...................

jesli bede tu zagladac czesciej to na bank zaczne sie leczyc na nerwice

Polecane posty

Gość hm...................

Czytam i czytam i czytam i stwierdzam, ze powinnam sie bac po kazdym stosunku, pomimo tabletek ktore biore, prezerwatyw, ktoryych uzywam i negatywnych testow, ktore mi wychodz:o dziewuchy, nie nakrecajcie sie same, przeciez to jest paranoja!!!

Gość poniakra
TEZ MAM TEN PROBLEM

dokładnie!!! nierozumie po co bierzecie tabletki skoro im nie wierzycie i dodatkowo uzywacie gumek a do tego wasz facet i tak nie konczy w was... po co więc sie trujecie nie rozumie... moze lepiej nie uprawiac seksu i juz...

he he he ja jestem przekonana, że plemniki wedruja po ciele, wannie, ubraniu i co najgorsze - wykształcły malutkie skrzydełka i latają w powietrzu

tak właśnie i jak sąsiad uprawia sex albo się masturbuje to tez trzeba uważac bo one kanalizacją się przedostają, lub przez diury w ścianach......

Gość ja myślę
że dziewczyny używające tabletki anty nie wierzą im do końca (99,9% zabezpieczenia) i dlatego używają też gumek (ok.64% zabezpieczenia)...to mają 100% pewności(i o to chodzi)...niektórzy mowią że skoro uzywaja gumek to po co tabletka....po to zeby miec 100% pewnosci a nie 99,9 lub 64....i powinno sie to uszanowac co ktos robi w własnej sypialni,,,był tu kiedys topik ze dziewczyna uzywała tabletek i gumki,to wszyscy tak na nią najeżdzali jak nienormalni....a któras pisała ze to bez sensu gumki i tabsy ze ona uzywa tylko tabsy...a za 3 miesiace załozyła topik ze wpadła mimo stosowania tabsów...że zmarnowała sobie życie....nie było mi jej żal

Gość weszka
mnie w nerwice jeszze bardziej wpedzają te teksty o wszelkich dolegliwosciach, okropnych , bezobjawowych chorobach, ktore nagle atakują i następuje koniec wiem, że tak jest, ale jak sie tego człowiek oczyta, to zaczyna wierzyć , ze spotyka to 100 % kobiet

Gość Daab
Pisza tu zazwyczja ludzie z problemami którym uważam należy się pomoc. Najczęściej są to kobiety które szukają oparcia w innych, a często można uczyć się na błędach innych. Brzmi to okrutnie ale przykładem może być ów post o kobiecie która stosowała tabsy i wpadła. Może dzięki temu 2 inne osoby nie wpadną w tak głupi sposób :)

Gość ja myślę
do Daab---ale wiesz jak ta dziewczyna (która wpadła).wyzywała tą która brała tabsy i używała gumek...tego nie da opisać...wymyślała że jej mąż pewnie chodzi na boki bo nie lubi w gumce....chociaż dziewczyna pisała ze jej mężowi to nie przeszkadza że jest gumka...a ta co wpadła ''wiedziała lepiej''....normalnie żal mi było dziewczyny że tak na nią najeżdzają.....a późnie ta co wpadła pisała ze teraz nie wie co robić,ze dobrze stosowała tabsy,że nie wie czy chłopak z nią bedzie...że nie ma kasy na dziecko.....ale nie było mi jej żal

no tak ale ja mam na mysli to, ze pojedyncze przypadki kazda dziewczyna zaczyna brac tak bardzo do siebie, ze naprawde za chwile zaczniemy bac sie kapac ze swoim chlopakiem w obawie ze jego plemnik nas zaatakuje!!! mowie o tym, ze wiekszosc sama sie tu nakreca i wyolbrzymia rzeczy do gigantycznych rozmiarow a tak naprawde ryzyko wynosi 0,5%.. to tak jakby codziennie przed wyjsciem z domu obserwowac 2godziny przez lunete niebo w obawie, czy jakis irakijski mig nas nie zbombarduje :o

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci