Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qubone

Czy uwazacie ze zachowalam sie jak swinia?

Polecane posty

Gość qubone

Zerwalam definitywnie kontakt z moim bylym. Nic mu nie tlumaczylam tym razem. Nie odpowiadam na gg, maile, telefony. Rodzice tez mowia przez telefon, ze nie chce z nim rozmawiac. Nie podejde do telefonu... Od roku moj byly nie wie czego chce, raz dzowni, raz milczy. Mam juz dosc:( Mowiwlam mu juz 20 razy ze mnie to boli. teraz chce byc sama bez zadnych tlumaczen ale czy nie zachowalam sie jak swinia?

Gość to on jest swinia
ty zrobilas dobrze.

Gość podobał mi się
powinnaś mu powiedzieć dlaczego zerwałać... chłopak się zamęczy...

Podjęłaś decyzję, chcesz byc sama więc jesteś, jak się rozstaliście to nie musisz sie z nim kontaktowac. Tylko bądź konsekwentna.

Gość qubone
Ale tak mysle... on sie zameczy ale czym? :(No tak on nie wie czemu odeszlam . Myslal, ze mi pasuje taki kontakt raz na jakis czas... no tak. To byl w bledzie:(

Gość qubone
Od roku po zerwaniu kontaktowalismy sie. Tylko, ze on myslalam, ze mi pasuje taki kontakt raz na tydzien, dwa lub miesiac. Do tego mowil, ze mu zalezy. A ja mu tysiace razy tlumaczylam, ze mnie to boli i nie moze mu zalezec jak tak rzadko sie odzywa. Teraz juz nic nie chce, naprawde:(Zerealam kontakt definitywnie ale moze postapialam jak chamka?

Gość mogłaś mu to jakoś delikatniej
mogłaś mu to jakoś delikatniej uświadomić! wyobraź sobie że Ci na komś bardzo zależy, jesteś zakochana i nagle ta osoba nagle z chuj wie jakiego powodu zrywa z tobą kontakt ! ja bym się wkurwił i Ci przyjebał! mogłaś to jakoś inaczej załatwić a nie jak idiotka

Gość facet najwyraźniej
delikatnie nie rozumiał, na zasadzie, że "jakoś to będzie".

Gość Lolo z wawy
dobrze zrobiłaś, bo widocznie miał cię dorywczo. Czuję w tym związku jakąś inną dziewczynę. Pewnie byłaś w te dni w które on się pokłócił ze swoją stalą dziewczyną.

Gość a moze jednak
dobrze zrobilas i tak trzymaj!!

Gość qubone
mogłaś mu to jakoś delikatniej uświadomić! wyobraź sobie że Ci na komś bardzo zależy, jesteś zakochana i nagle ta osoba nagle z ch*j wie jakiego powodu zrywa z tobą kontakt ! ja bym się wk**wił i Ci przyj**ał! mogłaś to jakoś inaczej załatwić a nie jak idiotka no bardzo mu zalezalo jak sie odzywal raz na rok, tak tak:( czy ma inna? watpie! a nawet jak ma to swiadczy o nim. W trabe robil mnie i ja na to wychodzi. To ja takiego faceta nie chce. Tylko ze chyba musialby sie z nia klocic raz na tydzien bo tak mniej wiecej sie odzywal.

Gość dobrze robisz
nie żałuj się nigdy faceta,dobrze zrobiłaś.To on powinien na ciebie czekać a nie ty na niego.

Gość kopjoiho
moim zdaniem nie zachowałas się jak świnia.To on jest jakiś dziwny, bo powiedziałaś mu dokładnie o co ci chodzi, a on nic sobie z tego nie robił.

Gość qubone
dzisiaj uległam i mu obciagnełam, wiem że źle zrobiłam, ale tak jakoś wyszło... :(

Gość qubonee
podszyw a po drugie ktos zaczernil moj nick

Gość qubonee
Ciesze sie, ze uwazacie ze zle nie postapilam. Zawsze staralam sie byc fair w stosunku do innych ale w tym przypadku nie mialam juz sil:(

Gość mary.....
to było bardzo dobre rozwiazanie:-)

Gość qubonee
i tak w sumie nie wierze, ze on sie przejal:( za jakis czas zobacze go z inna i bedzie koniec love story zreszta juz jest

Gość qubonee
wiem, ze dobrze zrobilam tylko jak sie przy tym mecze okrutnie:( Nie wiem czemu zawsze musialam byc jakas zapchaj dziura

Gość qubonee
raczej niesmialo mysle, ze dobrze zrobilam. Zreszta co mam mu tlumaczyc? mam mu powiedziec: hej, nie dzwon juz do mnie bo mam dosc? I co to da? Odeszlam od tej znajomosci bez slowa pozegnania, okrutnie milcze i okrutnie olewam jego proby polaczen. na pewno on nie przejmuje sie moja olewka i na pewno z ajakis czas zobacze go z inna dziewczyna wiec co mu bede tlumaczyla?