Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _serduszko22_

Minetka lubisz?

Polecane posty

Gość _serduszko22_

Opisz jak facet robi Ci minetke ;)

Gość spiąca lagi
lubie jak wylizuje mnie podczas okresu, to takie wspaniale uczucie, ze jest gotow tak sie dla mnie poswięcic :)

Gość bla bla bla bleeeeeee
Nie masz pod co zwalić?

Gość spiąca lagi
A nazywa sie Azor i jest owczarkiem kaukaskim;)

Nie mam czasu na opisy, pospiesz się, za to mogę opisać po krótce historię Tineoli. Gościo ma na serio przejebane w życiu, a wy se żarty robicie. W ogóle nie pierwszy raz siedzi, wcześniej go przymknęli bo wywęszył grubą aferę w kamerunie. Przekręt jak się masz. No i musiał zwiać, dlatego jest uchodźcą politycznym. Zostawił familę, żonę, te sprawy, fakt faktem jest dziennikarzem. No i co, no i chuj. A teraz je chory, tam u nich ten syf się szerzy i kogo tu winić? Przestańcie już. Moja frienda też miała przejebane bo jej stary mniej więcej takiego samego pokroju umysłowego jak wy; gdyby się dowiedział że się z nim spotykała, to by ją wyjebał z domu, a ona wtedy zaczęła studia. Przez tego skurwiela tate, spotykali się pokątnie przez lata! No i co? Tak fajnie? Zamknijcie ryje, bo pojęcia nie macie o człowieku i jego problemach i nim samym, tylko napierdalacie na wszystkich wychowankowie wybiórczej. Myśleć! Dzwonisz czy nie?

Gość rhyehfff
Zocha :( o co ci biega

Gość _serduszko22_
nakrył was ktos kiedys?

ile razy mam powtarzać to nie moja historia, ale bliskiej mi osoby więc proszę to uszanować! i nie napierdalać. a wy pały zastanowicie się jak złapiecie wiruska u dentysty na przykład, bo zlikwidowano dentystów dla nosicieli w waszym pięknym kraju i teraz oni chodzą na miasto, ciekawe jak będziecie śpiewać wtedy, kurwa mać jakiś brudas stomatolog oleje poprawne sterylizowanie sprzętu.

Gość sluzycie
zocha , nieno .......... teraz przegielas :D mam juz dzwonic po psychouzdrawiaczy z kaftanem czy jeszcze 10 minut poczekac ? :D:D:D

Gość sluzycie
ok dzwonie , tylko przez okno nie spierdalaj , tam juz ormo czeka :D:D:D