Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedyś tu byłam

Życie na szczęście nie jest takie jak na kafe..

Polecane posty

Gość kiedyś tu byłam

To co tu czytamy to problemy wyolbrzymione do niesamowitych rozmiarów, wykręcona zdeformowana rzeczywistość.. Kiedyś bałam się tu wchodzić, załamywało mnie to , ale w realu.. w realu jest pzrecież inaczej.. To tylko świat wirtualny żyjący swoim życiem, samonapędzajacy się, potworność goni potwornośc, musi tak byc by było ciekawie.. Zycie jest inne, jest ładniejsze, prostsze, subtelniejsze, delikatniejsze... Nie bierzcie zycia na kafe zbyt powaznie. Z powazaniem Ja.

Gość kiedyś tu byłam
oczywiscie że będziesz miał, niejedną.

Gość ale ja rozumiem ze
nraeszcie:) dla mnie kafeteria jest niezwykla arena socjoloiczna, ukazuje jak mase kompleksow maja polacy, jak bardzo potrafia byc konfliktowi( wewnetrznie) i z tego biora sie frustracje w realu...

Gość tak jest
życie jest, mimo wszystko, piękne

Gość kiedyś tu byłam
Zycie w realu jest nie tylko piekniejsze, ono jest po prostu inne.... Wystarczy ze wyłączycie kompa i wyjdziecie na miasto, jest zupełnie inaczej.. Tutaj mozna sie nerwicy nabawić, wiele granic zostaje bezkarnie przekroczonych, nikt nie ponosi odpowiedzialności za swoje słowa, a życie erotyczne sprowadzone jest do wiadra pomyj.. Na szczęscie w realu jest piekniej!!! i tam powiinismy funkcjonować.

Gość czoko zdrygielski
ALe mnie się to właśnie podoba, ze tutaj jest wszystko tak pokrecone i z dumą mówię że jestem ODPADEM Z KAFE :)

Gość kiedyś tu byłam
Ale przyznacie ze zycie na kafe to nie jest prawdziwe zycie..? Tylko jakiś szalony, pokręcony wymysł..? Potworek..? Mutant..?

Gość o lala
I tego się trzymajmy ;-)

Gość kiedyś tu byłam
ciesze sie że wszyscy w realu zyjemy inaczej, lepiej, ze jesteśmy lepsi, mamy inne problemy, szanujemy innych, umawiamy sie z fajnymi dziewczynami i chlopakami, mamy fajne przyjażnie, a rozmiar penisa i ogólnie to co mamy w gaciach jest daleko daleko w tyle..:) KOCHAM WAS. :)

Gość ale ja rozumiem ze
zycie jest bardziej zlozone na szczescie niz tutaj...mamy inne problemy..tu tylko wszyscy sie krytykuja ale czasem sa tez dobre aspekty:) mozna znalezc przyjaciol na normalnych topicach:) szkaoda ze jeszcze nie znalazlam..ale jeszcze nie szukalam;)

Gość gosiaczka
zycie na kafe nie jest prawdziwe

Gość kiedyś tu byłam
wchodzimy tu aby odreagować jak dzieci, przekroczyć granice, w końcu zakazane nęci... Ale wcale bym sie nie zdziwila gdyby np Idealista okazał się niesmialym chlopcem w realu...

oczywiscie ze real jest lepszy.....ale kafe jest swietna odskocznia dla biednego studenta w traikcie sesji

Gość nie tylko w realu
jest wszystko inaczej. w biedronce tez. nawet drazy kokosowych nie maja :P

Gość kiedyś tu byłam
ide ulicą, patrze na ludzi i wierzyć mi sie nie chce ze ktokolwiek z nich mógłby być erotycznym agresantem z kafe...:) wszyscy normalni, usmiechnięci, albo smutni, kupuja chleb, bułki, ida do apteki po tabletki na gardło, siedzą na ławce jedząc lody.. jak to sie ma do tego co dzieje sie tutaj..? nijak sie ma......

Gość nie tylko w realu
erotyczne to forum dla niewyzytych erotumanow.

Gość czoko zdrygielski
Wszystkie jesteści głupie krowy :) a moja dziewczyna trzyma w waginie imitację Mysiej Wieży :classic_cool: i też jest głupią krową :)

Gość kiedyś tu byłam
Ok już nie będę was zanudzać, idę zjeśc sobie swoją pachnącą parująca kupę :) 🖐️

Gość smacznego
:o

Gość kiedyś tu bylam
Lubię sobie zaglądać w odbyt przy pomocy małego lustereczka... lustereczko powiedz przecie, czyż mój odbyt nie jest najpiekniejszy w świecie?

Ja myślę ze nie tyle zagubieni co znudzeni... a jak to ktoś mądry powiedział: nuda jest rozrzedzonym cierpieniem.. Kafe to najprostszy sposób na odrobinę adrenaliny.. pokłocic sie z kimś, nawypisywac świństw, obrazic kogoś... łatwizna po kTóRą ludzie siegają...

Gość kiedys tu bylam
wiem co to jest szmira bo sama ją codziennie odwalam :)

w większości w realu jest tak samo :D w końcu piszą to rzeczywiście ludzie... tylko tam nie zawsze mogą/potrafią/itd... powiedzieć lub zrobić to co tutaj. Bo nie wypada, bo są konwencje społeczne, bo wyszli by na idiotów, bo... bo... bo... :classic_cool: 🖐️