Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna studentka

Ludzie co wy z tym wzrostem u faceta! Przecież to nie ma znaczenia!

Polecane posty

Patrzy się przede wszystkim na to czy człowiek jest sympatyczny, serdeczny. Jeśli ktoś się uśmiecha, jest miły dla innych, to od razu zamienia się w pięknego księcia, nawet jeśli teoretycznie jest brzydki. Poza tym wzrost też nie jest istotny, większość Hollywoodzkich aktorów ma 1.60, albo i mniej a i tak kochają się w nich miliony kobiet.

Gość dumny posiadacz prącia
Wlasnie , niewazny jest wyglad zewnetrzny tylko jak wyglada jego prącie :)

Gość p. Justynaaaa
Nastolatki fascynują się zmanierowanymi gwiazdorami, bo ich nie widzą i nie znają na żywo. No nie wiem czy odpowiadałby Ci facet o głowę niższy od Ciebie. Jemu też by było z tym nie najlepiej, co byś każdego dnia odczuwała na własnej skórze. Kompleks niższości u faceta to jedna z gorszych przypadłości.

który ma 160 cm?? No proszę? Nazwiskami... zresztą kobiety nie kochają ich tylko ich sceniczny image... przynajmniej większość bo ich po prostu nie znają... a z tym 160 to lekka przesada... to dla faceta była by tragedia... 🖐️

Gość ddA321DAS
mój ojciec ma 158 cm, a mimo to przyszedłem na świat

Gość pierwszy lepiszy
Taki Tom Cruise na przyklad :/ albo Beckham... ma tylko 1,80 cm ;/ albo ten jakis co gral w bundych... on ma dosłownie 1,60 cm a zone wiekszą o głowe... jest wiele przykładow...

Gość p. Justynaaaa
Jeżeli mnie, w co szczerze wątpię, zdarzy się w kimś zakochać, a co gorsze jeżeli ten ktoś będzie kurduplem, to na pewno nie będę z nim miała dzieci, by ich nie skazać na życie z kompleksem niższości. Dla mnie facet zaczyna się od 186 cm.

Gość */*/*/*/*/*/*/
A ja mam 180 i nie chciałbym być wyższy :classic_cool:, nie będzie mi tu żadna guwniara wmawiać ze to mało :D

Gość oddech
"Dla mnie facet zaczyna się od 186 cm." a dla mnie kobieta zaczyna sie od IQ >= 120, odpadasz w przedbiegach.

Gość p. Justynaaaa
No i właśnie to jest kompleks niższości :). Ale wiele niskich kobiet jest na świecie, więc i niscy znajdą swoje połówki. I kompleksu nie będzie. ;)

Gość p. Justynaaaa
nic na to nie poradzę że mam 185 cm wzrostu :(i żaden facet nawet na mnie nie spojrzy, kto by chciał znać taką żyrafę:O

Gość p. Justynaaaa
Uzurpator się myli odnośnie mojego wzrostu. Ale jak założę wyższe buty, to 185 mam.

Oczywiscie, ze to nie ma znaczenia, zawsze w zalozeniach ma sie idealy, ale potem w zyciu wybiera sie tych mniej idealnych...bo sie ich kocha :) Moj chlopak jest niski i czy to ma jakiekolwiek znaczenie w naszym zwiazku? na pewno nie!

PS. A jak zaczynalam sie z nim spotykac to mialam do wyboru roznych facetow, ale to wlasnie on sprawil, ze mialam motylki w brzuchu. I jeszcze niegdy nie zalowalam swojej decyzji. :) 🖐️

Biorac pod uwage, ze ja mam 1,62 to raczej trudno byloby mu byc nizszym ;) Choc szczerze mowiac nie wiem ile ma wzrostu :D

Dajcie spokój! Tylko jakaś idiotka może rzucić czy olać fajnego faceta tylko dlatego, że jest od niej niższy!

Gość niemacho1
tak, wlasnie to napisałem przed chwilą w innym temacie :D moja kobieta jest ode mnie wyższa i, jak mówi, dla niej liczy się mój dowcip i zapach. co prawda nie uzywam axe, ale sie z nią zgadzam, to ważna sprawa :D

No Becham ma 180cm więc nie jest niski. Nie powiem, że wzrost jest dla mnie najważniejszy, ale ważny. Sama mam 163cm i nie chciałabym żeby facet był niższy ode mnie. Zawsze bardziej pociągali mnie bardzo wysocy faceci. Ale to chyba już takie moje zboczenie, że lubię takich powyżej 190cm. :P Powiedzmy, że wysoki facet daje mi jakiś komfort psychiczny, poczcie bezpieczeństwa... :)

Gość to jest jakaś prowokacja
albo autorka jest wyjątkowo naiwna. WYGLĄD MA ZNACZENIE nie zasadnicze, ale ma!

Gość 43545
1.90? Ciekawe, czy ktos tak wysoki cie chce? I jeszcze pytanie, skoro tak niskie dziewczyny szukaja tak wysokich, to kto zechce tych niskich? Zeby byla jasnosc - tylko pytam, sam mam odpowiedni wzrost.

Gość to jest jakaś prowokacja
Jaki wzrost jest odpowiedni? :D

Nie mam pojęcia, kto ich zechce... ;-) Miałam kiedyś niższego chłopaka i czułam się nieswojo i wcale nie tak, że \"to nie ma znaczenia\". Moja przyjaciółka jest skazana na niższych, bo ma 185 cm wzrostu, wiec małe pole manewru. I nigdy z jej ust nie słyszałam, że \"wzrost nie jest ważny\". Zawsze, \"trudno, tak już musi być\". Ja mam 175 cm, mój mąz 195. I jest dobrze. :-) A tak przy okazji - Tom Cruise i mały Bundy? Nie rozśmieszajcie mnie - niby który z nich jest symbolem seksu???

Gość taka prawdaa
zdecydowana wiekszosc dziewczyn wymieniajac cechy wygladu wymarzonego chłopaka powie "wysoki", tak samo jak wiekszość chłopaków powie o wymarzonej dziewczynie "szczupła", ale to przeciez nie znaczy ze niscy i grube sa skazani na samotnosc:o

Gość Nbb
tylko pytanie, czy Wam chodzi o faceta nizszego od siebie, czy ogolnie nizszego. Bo jak czytam, ze niektore kobiety o wzrosie w okolicach 1.65 chca faceta 1.90 to mnie smieszy.

Gość taka prawdaa
Nbb, a co w tym jest smiesznego? Skoro własnie tak wysoki podoba sie niskiej dziewczynie to tylko i wyłączne jej sprawa:o Równie dobrze mozna powiedziec ze smieszni sa nietrakcyjni chłopcy, którzy chca miec ładna dziewczyne