Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo to co was podnieca

Juz was nie chce kobiety...pieniadze tez sa fajne

Polecane posty

mam juz dosyc myslenia o was, tak nie doceniacie dobrych ludzi... Jak o was zapomne i skupie sie na pracy i pieniadzach , bede mial szczesliwsze zycie.... Polecam to innym facetom.......

Gość izunia m.
fajnie my caly czas myslimy tez o pieniadzach :-)

🖐️ Ja co prawda jestem kobieta, ale rowniez mam zamiar zajac sie nauka, praca... Sprawy damsko - meskie pozostawie same sobie... A co do tego, ze kobiety nie doceniaja dobrych ludzi... troche w tym prawdy jest, choc nie wszytskie kobiety sa takie same... Poza tym, faceci maja to do siebie, ze zazwyczaj podrywaja te niewlasciwe(wlasnie te, ktore nie szanuja i nie doceniaja innych.... Niestety... A te dobre kobiety zostaja same :()

yyyy autorze zapomniales ze miec pieniadze to nie wszystko, najwspanialsza rzecza jest moc sie cieszyc nimi wraz z osoba ktora sie kocha....

narzekanie zalezy od osobowosci czlowieka nie jest scisle zwiazane z plcia ja osobiscie znam kilka marod i plotkarzy meskiego rodzaju:)

Jesli kobieta juz na samym poczatku czy tez w pozniejszych fazach zwiazku Cie nie szanuje, ignoruje, poniza, nie ma na uwadze twoich uczuc, mysli tylko o twoich pieniadzach, o tym jak wygladasz i ma ciebie po to,zebys na nia zarabial czy tez co gorsza, jest z toba dla zabicia nudy czy dlatego, ze wszystkie przyjaciolki w danym momencie maja facetow, to definitywnie jest ona ta niewlasciwa. Poza tym, mysle rowniez, ze kobieta z ktora \"szybko idzie\"(mam na mysli w lazenie do lozka czy zakladanie zwiazkow w bardzo kotkim czasie od poznania sie, rowniez jest ta niewlasciwa)

Zycze Ci ( jesli juz zdecydujesz, ze jest moment aby jednak jakas kobiete miec) znalezienia wlasnie tej wlasciwej, ktora bedzie Cie szanowala i kochala :) 🖐️

Gość Dziewczęca
to jest bardzo ciekawa zależność, że mężczyźni, którzy budują swoje poczucie własnej wartości na pieniądzach zazwyczaj trafiają na kobiety, które własnie na kasę lecą i ci ww panowie mają pretensje, że te panie są interesowne. To jakiś ewenement, bo z nawet wśród znajmoych mężczyzn obserwują zalerznośc, że kobieta, która więcej zarabia, ejst szefem firmy, asystentką w jakiejś firmie z kapitałem zagranicznym, tłumaczem przysięgłym itd nie wywołuje zainteresowania takich mężczyzn, a wręcz wzbudza strach i niechęć tym, że jego pieniądze nie robią na niej wrażenia. Poszuka takiej, na której robią. I masz ci babo placek, później takie wpisy forach :]

Gość Dziewczęca
swój do swego ciągnie - jednym słowem.

Gość bo to co nas podnieca
to czasem tez jest sex a sex plus pelna kasa to wtedy sukces jest :P

Gość no cóż...
no i bardzo dobrze autorze. Kobiety lubią zaradnych mężczyzn.

Gość lajcik
pamiętacie "Lalkę" Prusa Wokulski też myślał że jak zarobi mnóstwo pieniędzy to będzie miał wymarzone dziewczę ale to chyba nie o to chcodzi założycielowi topiku. jeśli spotyka zawód miosny to człowiek chce się skupić na pracy, na czymkolwiek, w tym zarabianiu pieniedzy, które mogą trochę pocieszyć. no i dobrze. później serce znów się otworzy i będzie kochać

nie otworzy sie bo nie ma dla kogo, skoncze pewnie jak glowny Bohater " Opowiesci wigilijnej " ....

Gość lajcik
nie przesadzaj:D kobiety prędzej czy póxniej wybierają dobro więc się tego trzymaj

Gość samojedka
Mam kumpla który myśli a raczej myślał tak jak Ty i.......No ma piękny samochód,dom też bardzo ładny i wszelkie w nim dobra którym niektórym mogą się tylko marzyć,spędza wakacje tam gdzie chce nie licząc się z kosztami ale jest sam i bardzo z tego powodu cierpi i im więcej ma tym trudniej mu znaleść sobie kogoś bo już teraz nie wie czy jego wielbicielki(ma ich wiele)lecą na niego czy na jego kase.Nie życze mu tego ale się pewnie zastarzeje sam w tym wielkim domu,jeżdżąc pięknym samochodem i zwiedzając inne kraje,ale sam bez rodziny i wnuków na starość.......

Gość skoro mam kase
to po co mi baba? mam co chce i kiedy chce 🖐️

samojedka -- Lepiej byc samemu, nic spedzac zycie z kims, komu zalezy tylko na naszych pieniadzach...

Gość wyczesany Dyzio
To sobie pracuj, byle praca nie byla celem samym w sobie.

Gość Janusz_invader
Moje myśli o kobietach, te które sprawiają mi przyjemność nadawałyby się do pokazania w 997. Nie ma się co oszukiwać, że istnieje jakas magia i namiętność. A jak ktos ma rozterki egzystencjonalne to niech się weźmie za robotę. Jak się nie wie co w życiu robic to najlepiej robić pieniądze.

Gość samojedka
skoro ma kase to ciągle będzie baby kupywał?No i ile można z dziwkami.Mojemu kuplowi właśnie to się przejadło że wiecznie otoczony gronem fajnych lasek które tylko czekają aż znowu sypinie z kieszeni groszem dla niego.Jest nieszczęśliwy..........Ale dobrze udaje hepii.