Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aguskaq

wklesle sutki

Polecane posty

Mam 17 lat, moje sutki sa wklesle od kiedy pamietam zastanawiam sie nad kupnem Avent Niplette tylko jest to preparat przeznaczony dla osob w ciazy. Czy ja 17-latka moge użyć ten preparat, poniewaz jak wiadomo jest to dosc krepujace \"wklesle sutki\" i chcialabym by byly normalne. Powiedzcie cos na ten temat szczegolnie osoby ktorego go wyprobowaly i nie mialy doczynienia z ciaza. Z gory dziekuje !!

Gość dotsot
szczerze nie wiem jak to wyglada, to znaczy ze brodawki sa w srodku i robia wgłebienie dodatkowo, nawet przy podraznieniu nie wychodza na zewnatrz...?

Gość bziczek
ja tam sie wcale nie smuce ze nic mi nie sterczalo spod sukienki czy bluzki. Troche tylko zmartwił mnie ginekolog że w przyszłosi mogę mieć problem z karmieniem, ale teraz jestem w ciąży i sutki same zaczęły wychodzić:)

Gość DOTSOT
300zł dac za jakis prawie erotyczny przyrzad? bez jaj lepiej zeby maz possał i wyjdzie taniej i przyjemniej ja tez mam sutki wsrodku ale nie wklesłe....pod wpływem zimna czy podraznienia same wychodza....a tobie nie?

Pod wplywem zimna tez mi wychodza ale to nie to samo, jest zagrozenie ze nie bede mogla karmic dzieci. Poza tym czuje sie troche nie komfortowo, wstydze sie pokazac chlopakowi bo jednak sa one \"naobrzymiale\" i wklesle jednym slowem brzydkjie:/ Dlatego wole wydac 300 zl i miec spokoj na CALE ZYCIE. Tylko wlasnie czy aby na pewno skutkuje >

ło jezu ja tez mam sutki ktore wychodza pod wplywem zimna dopiero... a jak sie martwisz o karmienie to to nie jest problemem... bo mozna karmic przez nakladki silikonowe

Wiem,ale wolila bym karmic wlasna piersia niz nakladka :/ Poza tym dla mnie jest to \"krepujace\" i juz nie chodzi mi o to zeby chodzic bez stanika zeby sterczalo, ale poprostu zeby miec dla wlasne satysfakcji, lepiej sie bede czula. nie chce by ktos mnie ogladal naga bo dla mnie jest to BARDZO WSTYDLIWE i zebym czula sie dobrze ze swoimi piersiami chce w to zainwestowac, tylko jak na razie nikt nie pisze o Nipletce :>

Gość bziczek
tu masz dyskusje na ten temat. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=728456 ja też chciałabym moze i mieć takie "normalne" sutki. Jak było zimno to czasami chowały sie do srodka, ale jakoś nigdy nie widziałam w tym problemu.. Może dlatego, ze nie miałam zbyt wielu doświadczeń seksulanych i nikt mi nie mówił, ze to dziwne;) poza ginekologiem :)