Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna-malina

Pragnę miłości.

Polecane posty

Gość dziewczyna-malina

chciałabym już spotkać swoją miłość,,,mam 22 lata, a nigdy nie byłam poważnie zakochana, no może 1 raz, a potem bolesne rozczarowanie... nie wiem, o co chodzi, nie jestem głupia ani brzydka, ale faceci chcą ode mnie tylko jednego :( no ja tez bym chciała się zabawić, ale mam dość, brzydzę się!!! dlatego odmawiam i myslą, że jestm oziębła :( smutno mi, że ciąfle musze być sama. choć lubię samotność. ale chciałabym mieć bliską duszyczkę...kurde, chyba się popłaczę... :( podobno mężczyźni boją się mądrych kobiet - no ja jestem nie tyle mądra, co przebiegła, ale i tak nie wiem, dlaczego i co jest nie tak. jakieś sugestie? bez głupich komentarzy pliz.

Gość snoppka
ale co to znaczy, że jesteś przebiegła?? troche sie to negatywnie kojarzy ...

Gość dziewczyna-malina
dlaczego? :D

Gość snoppka
kojarzy mi sie to z osobami, ktore niekoniecznie uczciwymi srodkami proboja dojsc do celu i wykorzystuja inne osoby, aby ten cel osiagnac ...

Gość mnie też dopadło .
Taki tekst mógłbym napisać o sobie. Jestem facetem ,tez mam 22 lata i szlag mnie trafia, bo nie jestem ani gruby, ani niski... Brzydki tez nie. Koncze studia, mam duze szanse na wymarzoną pracę, duzo ciekawych pasji, i co? ciagle jestem sam i tez sie chyba załame :(

nie jestem gruby /nie jestem brzydka, a nikogo nie mam i to jest takie...niesprawiedliwe? To nie powinno byc odwrotnie. Coz musicie miec inne wady, ale zawsze trzeba pracowac nad soba.

nie jestem gruby /nie jestem brzydka, a nikogo nie mam i to jest takie...niesprawiedliwe? To nie powinno byc odwrotnie? Coz musicie miec inne wady, ale zawsze trzeba pracowac nad soba.

Gość snoppka
chyba każdy ma jakieś wady przecież ... nie ma ludzi idelanych, chyba że ty siebie do takowych zaliczasz?

Gość dziewczyna-malina
pisząc przebiegła chciałam powiedziec, że potrafię radzić sobie w zyciu, nie poddaję się, nie pozwalam sobą pomiatać itp, robię na co mam ochotę, ale brakuje mi miłości. najpierw chciałam się wyszaleć, ale mma już dość. wiem, wiem, kazdy ma jakieś wady, ale mi nawet nie chodzi o niedociągnięcia w wyglądzie...faceci mi mówią, że sięim podobam, jestem ładna itp, ale na tym się kończy...albo,,,chcą czegoś więcej, na co ja nie mam ochoty, bo bym się czuła jak dz**** :(

nie ja bron boze, mam pelno wad. chodzilo mi o cos innego. 1) wkurza mnie takie myslenie- nie jestem brzydki, zasluguje zeby cos w zwiazku z tym miec 2) podejscie, ktore jest ukierunkowane tylko na narzekanie a nie na dazenie do rozwiazania problemu

Gość dziewczyna-malina
ja nie narzekam, tylko już mi zbrzydło ciągłe próbowanie, szukanie, nie poddawanie sie. chciałabym, żeby to mnie kiedykolwiek ktoś odnalazł... :( ja nie jestem zarozumiała, ale czasami ręce opadają...

Gość a co ma byc to i tak bedzie
wiec jak masz znalezc milosc to ja znajdziesz albo ona Ciebie w najmniej odpowiednim momencie. Mojej kolezanki babcia mowila: siedz w kącie a znajda Cie i moja kolezanka swojego meza poznala u siebie w domu.

Gość mnie też dopadło .
Owszem, wyglad i inteligencja to nie wszystko. Wiem to z własnego doświadczenia. Ale w sumie to sie pogubilem o co w tym wszystkim chodzi. Jakim trzeba być, żeby kogoś mieć, albo jakim nie być... vimes ---> racja, niestety

Gość snoppka
no coz moge jedynie powiedziec, ze moze jeszcze nie przyszedl twoj czas i ze milosc sie pojawi na pewno w twoim zyciu. nie mozna jej jednak wyczarowac, wydumac, czy wyplakac. jak nadejdzie ta chwila to bedziesz wiedziala ... a ze brakuje ... no jestem w stanie uwierzyc, choc nie jestem w takiej syt. mnie sieklo w wieku 16 lat i tak mam do dzis - 10 lat. choc teraz to juz zupelnie inny rodzaj milosci niz jeszcze naweet 5 lat temu ...

Gość dziewczyna-malina
eeee tam, andyx, ja chce miec kogos, chce...miec kogos normalnego, a nie takiego, co tylko mu mysle kosmate po glowie chodzą...

Gość snoppka
i co to za pytanie - jakim trzeba byc ..?? sadze, ze trzeba byc po prostu soba ... zeby potem nie bylo przykrych niespodzianek jak sie kogos bedzie udawalo ...

Gość dziewczyna-malina
snoopka, o właśnie!!!1 masz rację!!!

no ja poznalem kobiete taka jak Ty.. jestem normalny... ona pierw pisala ze nie wyobraza sobie zycia bezemnie... a po czasie sama nie wiedziala czego chce...

Gość dziewczyna-malina
no ja nie pomyslalm ani przez chwile ze mozesz byc nienormalny :D

Gość mnie też dopadło .
snoppka ---> trochę źle się wyrazilem... Nie chodzi mi o to, żeby udawać kogoś innego. Raczej miałem na myśli jakieś cechy, które mają wpływ na to, że można kogoś znaleźć albo nie. Pewnie za bardzo analizuję ten problem, ale jak się o czymś za dużo myśli to tak jest...

Gość snoppka
no :) chyba troche za gleboko w to wchodzisz.. jak to sie mowi - kocha sie kogos za nic ... i zadna cecha charakteru, nawet najdoskonalsza nie kupi tobie milosci .. wiec badz soba i tym zachwycaj portencjalne partnerki :)

Gość mnie też dopadło .
może każdy samotny jest zbyt zarozumiały i zapatrzony w siebie ?? :D

Gość dziewczyna-malina
nie, ja jestem otwarta na ludzi...chyba...ale pragne czegos niesamowitego...takie cos przydarzylo mi sie tylko raz w zyciu, ale optem dlugo rozpaczalam...

Gość snoppka
ja uwazam, ze kazdy samotny jeszcze nie znalazl tej, moze troche przereklamowanej, drugiej polowki ... a kto szuka ten znajdzie, wiec z odwaga w swiat i wystawic radar, bo nigdy nie wiesz kiedy na ulicy minie cie twoja druga polowka ;)

Gość dziewczyna-malina
nie,raczej na czarnym...ale wiem, ze sie doczekam ,tylko czy to dlugo potrwa? bo ja wiem, czego chce...