Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dowiadujaca sieeeee

po odstawianiu tabletek

Polecane posty

Gość dowiadujaca sieeeee

powiedzcie czy wy też tak miałyście po odstawieniu tabletek że sie źle czułyście i brzuch was bolał i głowa strasznie bo to już jest do nie wytrzymania

też tak miałam i mam a nie biore od stycznia :( podbrzusze boli mnie ciągle, tak jakbym okres miala dostać :( a jak do lekarki chodzę to tylko zwykłe badanie ginekologiczne robi. ale chyba już tym razem nie dam się zbyć i o usg poproszę. oprócz tego bólu okresy mam coraz słabsze (ostatnio 1 dzień krwawienie i 3 plamienia - po luteinie). a ona ciągle mówi że ten ból to albo zapalenie jajników i daje antybiotyk, albo przez brak okresu i daje luteinę :( a ty kiedy odstawiłaś???

Gość dowiadujaca sieeeee
ja odstawiłam na poczatku tego miesiąca ale okropnie sie czuje i już mam myśli czy lepiej nie wrócić do tych tabletek

Gość dowiadujaca sieeeee
tylko u mnie był problem bo a miałam zabieg z piersią i mój ginekolog powiedział ze mogę mieć znowu guzka ale nie muszę i sie zdecydowałam narazie na odstawienie tabletek.To juz sie lepiej czułam jak brałam te tabletki.Wiem ze zdrowie jest wazniejesze ale ja tez chce być zabezpieczona ale tez nie mam zamiaru mieć znowu guzka w piersi i robiony zabieg

Gość dowiadujaca sieeeee
no ja dosyć krótko bo 4 miesiące bo wcześniej nie mogłam bo miałam tego guzka i robili mi wszystkie badania czy czasami nie jest złośliwy a po osunięciu musiałam czekać na wynik histopatologiczny czy jest wszystko dobrze i dopiero wtedy mogłam zacząć brać tabletki

Gość dowiadujaca sieeeee
a jak myślisz jak bym chciała wrócić do tabletek to musiałabym długo czekać czy np. przy następnej miesiączce mogę zacząć brać ??? ale pewnie najlepiej to najpierw uzgodni z swoim ginekologiem

ja po odstawieniu nie mam zadnych objawow, a bylo to jakis miesiac temu. nic mnie nie boli. co do powrotu do tabletek lekarz powiedzial, ze mozna w kazdej chwili, ale ja juz wolalabym poczekac z miesiac az sie wszystko pouklada zamiast kolejna burze hormonow robic.