Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimne okno

Pierwszej kobiety nigdy się nie zapomina? pierwszej kobiety nigdy się nie zdradz

Polecane posty

Gość zimne okno

dza? jestem pierwsza kobietą mojego faceta i on mnie uwielbia normalnie, czasami mam dośc jego spoglądania na mnie, patrzenia mi w oczu, mimo ze mineło juz 7 lat on wciąż tak samo na mnie patrzy, inne kobiety w ogole w gre nie wchodzą:) coś w tym musi byc nie? jestem jego pierwszą, a on moim pierwszym.

Gość fajnie macie
ale mysle, ze to, ze jestescie dla siebie pierwszymi, nie ma w tym przypadku znaczenia.

Gość coś w tym musi być
bo u mnie w związku jest taka sama sytuacja z tym,ze jesteśmy razem już 8 lat:-)A dzisiaj jest 7 rocznica naszego pierwszego razu...😍

Gość zimne okno
a ja myśle ze coś w tym jest:) skąd ten wzrok po tylu latach? skąd to całkowite oddanie? nie zebym była przeciwna temu, kocham go tak samo:)

Gość coś w tym musi być
może to i nie ma znaczenia,chyba więcej tu zależy od charakterów obojga partnerów.

Gość zimne okno
od charakterów? od uczucia jakie ich łączy:)

Gość coś w tym musi być
znam jeszcze 1 taki przykłąd-mój kuzyn jest ze swoja kobietą tez 7 lat,też są dla siebie pierwszymi miłościami i niedawno wzieli slub;)

Gość tinka ***6
zazdroszcze ;D widac ze sie kochacie, i poprsotu jestescie dla siebie stworzeni! ;* idealna sie dobraliscie pewnie :) gratuluje!

Gość coś w tym musi być
te uczucie musi być naprawde silne,wiele juz zniosła i wiele zniesie:-)Prawdziwa miłość nigdy nie przemija:-)Jeśli przeminie to znaczy,ze nie była prawdziwa..

Gość zimne okno
samo* fajnie brzmi tak po 'slonsku' :P