Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anieeeetka

pomocy

Polecane posty

Gość anieeeetka

prosze o opinie, bo sama juz nei wiem co o tym myslec. prosze zwlaszcza panow o wypowiedz. moj partner zyciowy powiedzial mi ostatnio ze sie zakochal (takiego slowa uzyl) w jakiejs dziewczynie( ktorej nawet nie zna), bo byla taka piekna, ze istny aniol. Powiedzial ze sama bym byla nia zachwycona (!) Pozniej dal wywod ze to normalne ze moze sie zakochac w jakiejs dziewczynie. Dopiero po moim fochu stwiedzil ze zlych slow uzyl i takie tam bla bla lagodzenie sytuacji. No ale co powiedzial tego juz sie nie cofnie. Co ja mam o tym myslec? Bo wkurza mnie i doluje na zmiane ten fakt. Mam sie czego obawiac, czy wymyslam problem? Miedzy nami jest bardzo dobrze, podobam mu sie, wiec o co chodzi?

Gość anieeeetka
22

no w tym wieku mezczyzni sa jeszcze niedojrzali i latwo kochliwi, ja bym takiemu Panu od razu podziekowala. Dlatego gustuje w starszych mezczyznach

Gość anieeeetka
jestesmy razem 4 lata i jesli chodzi o milosc, wyznania to jest jak na poczatku, a nawet lepiej, dlatego nic nie rozumiem

hmmmm no to moze zrob tak ... przyjdz kiedys do swojego mezczyzny usiadz taka rozmarzona i powiedz ze sie wlasnie zakochalas, ze spotkalas wlasnie jakiegos bardzo przystojnego mezczyzne ze wygladal jal mlody bog, ciekawe jak on zareaguje :P

Gość anieeeetka
nie musze bo wiem jak zareaguje:P bedzie wsciekly :) uwaza ze to kobiety sa piekne i nalezy je podziwiac