Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaTRYSZIA

CHYBA ZE MNA JEST COS NIE TAK

Polecane posty

Gość PaTRYSZIA

chodze z chlopakiem gdy ejstem z nim to jestem rozgadana ale gdy spotykamy sie wszyscy z jego kolegami i kolezankami staje sie niesmaiala oni wszyscy sie bawia a ja jestem taka spokojna wqrza mnie juz to nienawidze siebie za to...czuje ze oni sobie mysle ze jestem niezle nudna

Gość PATRyszIA
podnoszeee

Gość jeżeli się upierasz
to powiem Ci że z Tobą jest coś nie tak:)

Gość PATRyszIA
to niesiety wiem:(nie mam tego luzu co inne dziewczyny a chcialabym bardzo taka byc:(alle jak???

kiedys dawno temu miałam podobnie, tyle ze ja w ogóle to odzywałam sie tylko do znajomych, byłam bardzo niesmiała... ale do tego stopnia mi to przeszkadzało, że postawnoiłam to zmienic, ...teraz nie mam żadnych problemów z nawiazywaniem znajomości, ale wiesz..jak ktos cos mówi, przeciez masz jakies zdanie na ten temat, zacznij je wyrażać:]chocbys miała spłonąć....jakos trzeba zacząć, powodzenia...

Gość popracuj nad sobą
w końcu się zmienisz...

Gość PATRYszIA
ALE W jaki sposob popracowac???jak mi napiszesz to napewno zastosuje twoje rady bo nienawidze siebie

Gość guma
ja mam podobny problem... tyle, że ja się otwieram dopiero jak kogoś znam, wtedy jestem wyluzowana itd. A gdy poznaję kogoś na imprezie, staję się szarą myszką... teraz jadę na oboz i zaloze się że znowu będę miałą z tym problem

Gość popracuj nad sobą
no to przede wsyztskim zacznij sie lubic..... czasem zmiana w imageu trochę pomaga, ale niekoniecznie...natomiast no właśnie to Noelia napisała, jak tak siedzicie ludzie gadaja, to co boisz się wyrazic swoje zdanie? wyrax je...albo przynjamniej odpowiadaj na pytania, a później sama zaczniesz zagadywac:]może sz tez ćwiczyc rozmwówki z samą sobą przed lustrem...