Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pecia79

ŻYC SIĘ NIE CHCE....

Polecane posty

Gość pecia79

NIE WIEM CZY TO OBJAWY DEPRESJI ALE KOLEJNY DZIEN A JA NIC NIE ZROBIŁAM....WSZYSTKO MNIE WKURZA I CAŁY CZAS CHCE MI SIE WYC!!!! NAPRAWDĘ UWIERZCIE JEST ZE MNA TRAGICZNIE MAM DUZO POMYSŁÓW ALE GAPIE SIE W SUFIT I NIC NIE ROBIE......DZIECKO CHORE A MI NAWET SIE NIE CHCE Z NIA ISC DO LEKARZA.....POZA TYM ....SZKODA GADAC..............

Gość czarny pantofelek
nie masz w nikim oparcia?

Gość pecia79
CO TY MĄŻ BY MNIE CHYBA WYSMIAL ALBO WYSŁAL DO PSYCHIATRY....NIE WIEM CO ROBIC JAK ZMUSIĆ SIĘ DO DZIAŁANIA>..

wyplacz sie ile sie da chocby to i mialo caly dzien trwac to pomaga i spoko nie mysl ze tylko ty jedna matka masz takie dni nie da sie codziennie cieszyc sie z zycia i miec wiecznie sile na wspanialy chumor i checi psychika czlowieka musi czasami zalac sie lzami aby muc sie zregenerowac i odnowic sily i checi do zycia ja juz kilkanascie razy mialam takie doly i chociaz mi niczego nie brakuje i mam wspaniala rodzinke to poprostu przychodzi czas ze wprost jestem bez zycia w sobie o silach juz nie wspomne ale jak sie tak pozadnie nauzalam nad soba to juz gorzej poprostu sie nie da i nie ma innej mozliwosci jak podniesc sie z dolka

Gość pecia79
PRZYGNIEBIA MNIE RZECZYWISTOSC ROZNE SPRAWY ...CAŁY CZAS MYSLE ZE COS ZŁEGO MI SIE PRZYDARZY....A DO OKRESU JESZCZE DALEKO...

Gość ja też mam wszystkiego dość
nie mogę jeść, spać i nie wiem co ze sobą zrobić.Za dużo mi się zwaliło na głowę ostatnio. DOŚĆ !! DOŚĆ !!

Gość pecia79
PRZYGNIEBIA MNIE RZECZYWISTOSC ROZNE SPRAWY ...CAŁY CZAS MYSLE ZE COS ZŁEGO MI SIE PRZYDARZY....A DO OKRESU JESZCZE DALEKO...

Gość pecia79
CO ZROBIC ZEBY ZAPOMNIEC O SPRAWIE KTORA MA SIE WYJASNIC DO MIESIACA?? NIE MOGE SOBIE ZNALESC MIEJSCA I MAM CZARNE WIZJE!!!!!!!!!!! BOJE SIE ROZNYCH RZECZY I SNIA MI SIE JAKIES DZIWACTWA!!!

no to jak jest wiecej takich kobiet ktorym nie chce sie zyc to jest tylko jedna rada no to kobietki po piwku i w gore serca ;) jutro bedzie lepiej

Gość ja też mam wszystkiego dość
JA mam chore serve, biorę tabletki i nie mogę pić :( a szkoda...