Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zojoja

wspierajmy sie w rzucaniu palenia!

Polecane posty

Witam! Do trzech dni nie pale. Po ośmiu latach palenia postanowiłam przestać. Zdałam sobie sprawe z tewgo że stałam się niewolnikiem papierosa. to przezażające jak bardzo to mną rządziło. Ja osoba która nieznosi jak ktoś decyduje za nią przez lata dawałam kierować swoim zyciem jakies dziwnej rzeczy. wszyscy którzy rzucają palenie lub zastanawiają sie nad rzuceniem są mile widziane. wspierajmy sie tak bedzie duzo łątwiej. jeśli ktoś ma jakieś doświadczenie albo rady dla rzucających bardzo prosze. pozdr. Zoja

ta swiadomosc co ty ja mam codziennie za kazdym razem kiedy ide zapalic do zucenia przymiezalam sie juz tyle razy ze juz rachube trace a jak pale tak pale i nie wiem kiedy przestane ehhh beznadziejna jestem w tej sprawie

Spoko ja tez mam chwile załamania. Pewnie jak ktos by mnie teraz poczęstował to tez bym musiała bardzo walczyć zeby nie zapalić, ale mam nadzieje ze mi sie uda i tobie tez :)

Czy z tego wynika ze nikt nie rzuca papierosów? myślałam ze tu znajde jakies osoby z którymi bede mogła pogadać o tym strasznym czasie a tu nic. no trudno tak bywa. moze jestem osamotniona w swojej walce z nałogiem :(

Gość 184 lvl
co roku w sylwestra rzucam...i jakoś ciężko mi to idzie :o byłem na odtruwaniu, gumy do żucia też przerabiałem, kiedy nie paliłem wydatki moje były wyższe niż gdybym palił (słodycze, chipsy...itd) więc doszedłem do wniosku że rzucenie papierosów jest nieekonomiczne :classic_cool:

Gość Polecam wam ten topik
Nie wiem co jest,topik nazywa się"rzuciłam palenie,pomocy"

Zojoja to nie tak poprostu tu juz tak duzo bylo tematow o rzucaniu palenia ze juz nawet nikomu nie chce sie na ten temat wypowiadac to poprostu jestjuz zbyt oklepane ja ze swojej strony postaram sie zajzec do ciebie i wspierac w tym trudnym etapie ale niestety na kaffe jestem sporadycznie mozesz tu pisac jak ci idzie ja postaram sie ci towazyszyc , moze nawet i ja sie przylacze do ciebie ;)

Może macie race. Przeniose sie gdzies gdzie jest więcej ludzi którzy rzucają. buziaki trzymajcie sie