Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gonia79gonia

dlaczego faceci nie są gotowi

Polecane posty

Parę dni temu mój (tak wtedy myślałam) facet mnie zostawił. Myślałam że jestem z nim w ciąży. I nagle z dnia na dzień on stwierdził, że nie jest gotowy ze mną być...że nawet jeśli będziemy mieli dziecko to mnie zostawi, że ze mną nie będzie. Byłam u lekarza, siedziałam w poczekalni i modliłam się, żeby to była nieprawda. Patrzałam jak wchodzili faceci ze swoimi kobietami. Jacy byli szczęśliwi. Ja niestety byłam tam sama. A on nawet nie zadzwonił żeby się spytać jak poszło, czy będziemy mieli dziecko.....w ogóle już nie zadzwonił. Dlaczego faceci najpierw się pakują nam do łóżka, a potem płaczą że oni (bidulki) nie są na to gotowi ?? Dlaczego są jak małe dzieci, nieodpowiedzialni, dlaczego my ich nazywamy w ogóle mężczyznami ? Dlaczego nas wykorzystują i potem rzucają w kąt?

Proste jak budowa cepa - bo im na to pozwalacie,a do dziecka trzeba dwojga :) No chyba że jesteś wiatropylna :)

Gość o kuźwa ja pierdzielę
a ile jesteś z tym facetem??

Gość fdse
a jak moglas zrobic z nim dziecko bez zabezpiecznia ?Gdzie mieliscie wtefy glowe?

Ależ ty wcale nie byłaś z mężczyzną. To był jedynie wytwór mężczyznopodobny. Żenidło mu się wykształtowało, to go poużywał, a w czerepie siano. Prawdziwy mężczyzna, to człowiek odpowiedzialny. I są tacy, zapewniam cię.