Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 27, 2007 ...w zamian oddam hasło do luśki :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam ale nie dam Napisano Czerwiec 27, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 27, 2007 proszę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oddaje Napisano Czerwiec 27, 2007 haslo to dupencja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 27, 2007 nic mi nie wchodzi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Czerwiec 27, 2007 Luśka :D Do Skalskiej nie mam, podobnie jak i do koch-anki, ale mogę Ci Rybę oddać. Oraz z piętnaście innych zahasłowanych nick\'ów. :-0 Strzałeczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 27, 2007 Rybko :) ale jaką ja mam sklerozę... czas zakupić fotel bujany, kota na kolana i druty w dłonie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kulawa nóżka 0 Napisano Czerwiec 27, 2007 oddaj mi w takim razie moje nicki kradziejko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 27, 2007 ja??? :( do kogo to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Penellopa Skalska 0 Napisano Czerwiec 27, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kulawa nóżka 0 Napisano Czerwiec 27, 2007 do wanduśki to było :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach