Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwatpienie

Piękne, inteligentne, niedostępne

Polecane posty

Gość Zwatpienie

Coraz czesciej dochodze do wniosku, ze nie oplaca sie obnosic z tym, ze sie jest inteligentna i madra kobieta- odstrasza to facetow. moze lepiej zaczc udawac glupsza niz sie jest i miec kogos, z kim mozna dzielic zycie?

Gość mary.....
ja nie wiem.... ja koncze studia, mój narzeczony ma tylko maturę a gdy jestesmy w towarzystwie to jego kumple zazdrosza mu mnie( mimo ze jego kumple r.ównież studiują) trafiasz na beznadziejnych osobników chyba..albo uwazasz ze jestes piekna podczas gdy facetów Twoja uroda nie przyciagą..

Gość prawda prawda niestetety
faceci chyba wolą tępe laski, które można omamić i zbałamucić, znam swoją wartość, a jak tylko pokażę, że mam charakter i dość szeroka wiedzę w kazdej dziedzinie to od razu facet sie wycofuje, NO DLACZEGO? nie warto być kimś, nikt mnie nie zechce...

Gość mary.....
dzewczyny!!! to najpierw trzeba przed facetem ukryc pewne sprawy! dopiero z czasem powoli pokazywac mu kim si jest naprawdę... albo macie po prostu pecha..lub przyciagacie jeden typ faceta-to tez sie zdarza..

ale chyba nie na tym rzecz polega zeby udawac kogos kim sie nie jest.... hmmmmmm jedyne rozwiazanie to postarac sie znalezc faceta bardziej inteligentnego ....... pozatym wiazac sie z jakims idiota tylko po to zeby kogos miec.............? no wlanie to jest zachowanie malo rozsadne

ale gdzie ich szukać? tego drugiego, lepszego typu ?

sluchaj oni sami sie znajduja w najmniej oczekiwanym momencie......tak jest zawsze :) nie szukaj na sile pozwol niech cie samo znajdzie:) i nie czekaj z utesknieniem :) poprostu zyj i badz szczesliwa sama ze soba a milosc Cie mile zaskoczy..... matko prawie jak jakis pastor z ambony ;)

Gość Zwatpienie
wszystko pieknie i ladnie i prosto- w slowach, w zyciu jest trudniej. bo przyciaga sie wygladem, swoim appealem, ale po rozmowie i po tym, ze okazuje sie, ze jednak," ale sory- to zycia podchodze rozsadnie, z rozwaga, inteligentnie i ... i ..." - gostek mieknie i znika, po nie ma szans na latwa laske , nie chce mu sie meczyc na inteligentnej, skoro moze miec szybciej latwiejsza . czasem ma sie wszystkiego tak dosc, ze godzimy sie nawet na kogos gorszego, ale zeby byl, zeby byl. bo latwo zniesc wszystko w dzien, ale w nocy? jest juz gorzej /

Ale ile można czekać? Po co ja się w ogóle kształcę, po co mam być mądra, po co mam wiele pasji i po co się rozwijam skoro nikt tego nie doceni i robię to TYLKO dla siebie, a robić coś dla siebie przez całe życie jest bez sensu....własna satysfakcja się nudzi, chcę aby ktoś to zauważył i zauważyłwe mnie partnerkę życiową...

Gość Zwatpienie
dokladnie- chodzi o to, by znalezc czlowieka z kim sie chce isc dalej przez zycie, a nie chodzacy ideal, ktory poszukuje takiego drugego perfekcyjnego czlowieka ... idealy nie istnieja , blad: istnieja w bajkach

Gość taka prawdaa
To wy kręcicie sie wokół głupiutkich facecików pragnacych jedynie "fajnej laski", inteligentny mężczyzna chce miec inteligentną kobiete.

ja bym chciała aby mój przyszły partner też miał zainteresowania, może nie takie same jak ja, moga być nawet całkiem różne, wtedy ja bym uczyłą się od neigo, a on ode mnie, takie wzajemnie uzupelnianie. chyba w marzeniach, a jestem ładna i inteligentna ( przynajmniej tak mówią) czy to jest pech czy co ? :o

Gość powiem jako facet
do lozka i na krotki zwiazek - moze byc glupiutka, niewyksztalcona i bez ambicji, wazne zeby ladna i zgrabna byla :-) na zona i matke moich dzieci - ladna, bo chce miec ladne dzieci, i madra bo chce z nia tez rozmawiac a nie tylko sypiac, wyksztalcona - bo nie chce mowic rodzinie czy znajomym, jak beda pytac, ze ona ma tylko mature i siedzi na kasie w hipermarkecie, musi mnie tez pociagac w lozku

Gość Zwatpienie
??? inteligentny mezczyzna wie, jak miec ich sporo- znawca, nieprawdaz?

facet- to skoro tak jest to dlaczego faceci boją się ze mną rozmawiać?????? bo jestem za mądra i widzą , że dupy nie dam?

aha i jeszcze jedno- po co ci kobieta na pokaz? " bo jak będą pytać...."

Gość Zwatpienie
czasem tak bywa- jak jeden sie dowiedzial, ze moge z nim podjac dyskusje na temat pewnych marek samochodow- wystraszyl sie, nie podszedl do tematu- faceci sie boja osmieszenia, tego, ze kobieta moze byc lepsza- nie lubia tego

Gość mary.....
w takim razie trafiacie na facetów którzy chca miec dziewczyne na krótko?

Gość Zwatpienie
trafiamy na facetow, a nie na prawdziwych mezczyzn, chyba

Gość slylys
Jak się obnosicie panny tak ze swoją "inteligencją", to nic dziwnego, że nikt was nie chce. Taka to by się tylko wymądrzała, myślała o sobie co to nie ona i że każdy jest gorszy od niej. Dumę i samozachwyt radze schować do kieszeni i znormalnieć.

Gość Zwatpienie
a moze to wlasnie sprawdzenie, czy warto??? szukanie mezczyzny, ktory potrafi czyms zaimponowac, a nie tylko zaliczac kolejna laske ?

jezu, to mam się w ogóle nie odzywać???????? jak sie facet pyta to mu odpowiadam, moja wina ,ze dość ładnie się wysławiam na co dzień i mam wiedzę? czyli jak sie facet zapyta przykładowo "hmm czy bedzie dzisiaj deszcz, chmury się zbierają" to ja mam pwoiedzieć " hahaha, no co ty, ja nie wiem, w ogóle skąd sie bierze deszcz!!! :D " :o:o:o No żenada, specjalnie sie trzeba chowac z umiejętnosciami, ktore nabywalam przez kilka dobrych lat, zeby przypadkiem nie urazic jakiegos faceta, bo akurat skonczyl tylko podstawowke? :o

no i jak zwykle, cisza :P

Gość a mnie sie udalo
trafilam na inteligentnego faceta, ktory nie przestraszyl sie inteligentnej kobiety :) Chociaz juz zaczynalam watpic, czy znajde kogos , kto sie nie przestraszy tego, ze kobieta ma swoje zdanie, ma cos do powiedzenia i wie czego chce od zycia :) ale udalo sie

Gość slylys
A gdzie Wy tych facetów poznajecie? Może warto spojrzeć na kolegów z pracy, ze studiów itp. Bo jeżeli poznajecie facetów w klubach, to się nie dziwcie, że są jacy są.

Gość Zwatpienie
w czym niby facet poznany w klubie jest gorszy od tego ze studiow, np ?? nie ma zasady, ze jak w klubie, to prostak i cwel- w klubach tez sa fajnie faceci, przeciez nie ma ograniczonej przestrzeni do bytowania dla tylko i wylacznie normalnych i na poziomie zabwa to element zycia ;)

Gość powiem jako facet
kurcze dziewczyny - inteligentna kobieta to dla mnie kobieta potrafiaca dostosowac sie do sytuacji a nie udowadniajaca mi na kazdym kroku swoja wiedze :-) na imprezie nie mam ochoty sluchac o sytuacji na bliskim wschodzie, nie bardzo tez mnie interesuje przebieg jej przewodu doktorskiego ani że wygrala w liceum olimpiade matematyczna :-) a jak widze dziewczyna, ktora caly czas zachowuje sie "jestem taaaka madra a dupy nie dam" i probuje dorabiac do tego ideologie, ze mezczyzni sa winni calemu zlu swiata a ona bedzie ponad to wszystko i dupy, co by sie nie dzialo, nie da, to wcale nie mam ochoty z nia gadac, nawet jesli jest piekna jak aniol :-P

Gość a mnie sie udalo
nie chodzi o to, ze inteligentna bedzie uswiadamiac mezczyzne czy pokazywac mu swoja wyzszosc, ale o to, zeby byc z facetem , ktory nie boi sie tego, ze nie jestes pusta, ze wiesz czego chcesz, wiesz co chcesz osiagnac, ze masz plany i ambicje. Ja bardzo sie ciesze, ze moj facet jest dla mnie kochankiem i przyjacielem, podpora, wspiera mnie we wszystkim, wiem ze moge liczyc na dobre slowo itp.

Jeżeli okazujesz komuś swoją wyższość i celowo z niego kpisz czy demonstrujesz mu postawę - \"co to nie ja\", nie dziwie im się. W przeciwnym wypadku - nawet bardzo.